Vi var to venninner som skulle ut å kose oss siste kveld i NYC. Vi valgte denne fridaysen da den var nære og «safe»- det var den absolutt ikke. Det begynte med at servitøren ikke var å se, og det tok dermed lang tid for å bestille maten.
Da forretten kom, måtte vi etterspørre drikken vi hadde bestilt samtidig. Vi hadde såvidt spist opp forretten da hovedretten kom, min var riktig mens min venninne fikk feil mat. De tok med den feillagde maten og lot min stå igjen. Jeg måtte vente en stund før jeg fikk fatt i servitøren for å spørre om bestikk til maten. Og etter 20 minutter fikk venninnen min maten sin, da jeg hadde spist opp.
Vi valgte så å bare bestille ny drikke, og servitøren sa «selvfølgelig»- for så å sette seg ned med kollegaen sin å rulle bestikk.
Vi gikk så til henne og spurte om regningen, og gikk derifra med en utrolig dårlig opplevelse!
Lokaliteten er den eneste grunnen til at jeg gir 1 stjerne i det hele tatt. Ville absolutt ikke anbefalt denne restauranten til noen.