“Forferdelig”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Midtown
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min venninne ble tatt i mot av en veldig monoton servitør, greit nok. Det tok lang tid før noen servitør kom bort etter at vi hadde satt oss. Hadde alt rukket å bestemt oss for mat og vurdert om vi skulle gå innen den tid. Vi bestilte drikke, forrett og hovedrett. Det tok lang tid før det her kom. Fikk forretten så tett opp mot hovedretten at vi ikke rakk å spise den opp. Når selve hovedretten kom fikk jeg også feil. Dette skulle dem bytte på. Min venninne fikk riktig, men det tok enda 20 minutter før jeg fikk min mat. Når den først kom så var det også en altfor godt stekt biff. Ikke noe godt! Vi fikk av den grunn heller ikke spist sammen. Noe som er en selvfølge når man går to stk på restaurant sammen.

Ingen servitør som spurte hvordan det gikk eller om vi ville ha påfyll på drikke. Etter å ha spurt om mer å drikke observerte vi at servitøren satte seg med istedenfor å fikse drikke til oss. Alt i alt så er det her den verste opplevelsen i forhold til restaurant jeg har vært borti. Dårlig i magen ble jeg også........

Dato for besøk: januar 2019
Takk, inemarvat

Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Vi var to venninner som skulle ut å kose oss siste kveld i NYC. Vi valgte denne fridaysen da den var nære og «safe»- det var den absolutt ikke. Det begynte med at servitøren ikke var å se, og det tok dermed lang tid for å bestille maten.

Da forretten kom, måtte vi etterspørre drikken vi hadde bestilt samtidig. Vi hadde såvidt spist opp forretten da hovedretten kom, min var riktig mens min venninne fikk feil mat. De tok med den feillagde maten og lot min stå igjen. Jeg måtte vente en stund før jeg fikk fatt i servitøren for å spørre om bestikk til maten. Og etter 20 minutter fikk venninnen min maten sin, da jeg hadde spist opp.
Vi valgte så å bare bestille ny drikke, og servitøren sa «selvfølgelig»- for så å sette seg ned med kollegaen sin å rulle bestikk.
Vi gikk så til henne og spurte om regningen, og gikk derifra med en utrolig dårlig opplevelse!

Lokaliteten er den eneste grunnen til at jeg gir 1 stjerne i det hele tatt. Ville absolutt ikke anbefalt denne restauranten til noen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Camillaah96
Anmeldt 23. november 2017 via mobile enheter

Vi kom hit og fikk beskjed om at det var ledig bor om ca 10 minutter, noe som var greit så vi ventet. Da vi fikk bordet tok det nesten 40 minutter å få bestilt mat. Så tok det nesten 2 timer å få maten, noe som resulterte i at det var mange som gikk. Dårlig service og ikke spesielt god mat..

Dato for besøk: november 2017
Takk, 867simenf
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Min familie og jeg valgte tgi fridays den siste kvelden vår i NYC. Vi var slitne etter en lang dag i storbyen.

Vi er ofte innom denne kjeden både hjemme i Norge, og andre land vi besøker. Det er nok den verste opplevelsen vi har hatt noen gang.

Vi ventet 50 minutter på maten. Vi bestilte kylling og biff. Biffen ble bestilt medium, men var gjennomstekt og kyllingen var tørr.

Servitøren var ikke å se, så ingen spm om vi hadde det vi trengte eller om vi ville ha påfyll på drikken vår.

Eneste oppmerksomhet vi fikk fra servitøren , var når skiftleder ba om at vårt bord og gjestene ved siden av oss burde bli ferdig - siden de hadde et selskap på 12 som ventet... da var hun kjapp.

Det er såpass mange restauranter å velge mellom i Nyc , så vi kommer ikke tilbake hit neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: august 2017
Takk, whopper77
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Lenge siden jeg har smakt så dårlig mat. På menyen sto det at det var kylling, men når jeg fikk maten var det fisk. Jeg fikk heller ikke bestikk samtidig med maten og måtte spørre servitøren selv. Denne restauranten vil jeg fraråde å besøke, men bra nødutganger, det skal de ha!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Tor-Åge S

Reisende som så på TGI Fridays, så også på

Har du vært i TGI Fridays? Del dine erfaringer!