Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 253
Vis tilbud
travelup.com
USD 316
Vis tilbud
Hurb
USD 223
Vis tilbud
Expedia.comUSD 250
Hotels.comUSD 250
Destinia.comUSD 336
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 172)
Filtrer anmeldelser
1 172 resultater
Vurdering fra reisende
571
354
125
56
66
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
571
354
125
56
66
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 172 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018

The Gotham er et hotell med fin beliggenhet. Spesielt hotell med bare 2 rom i hver etasje. Balkongen mot bakgården var ikke så hyggelig, men vi disponerte også stor balkong ut mot gaten som vi hadde stor glede av. Personalet i lobbyen var veldig hyggelige og hjelpsomme, spesielt Kristina! Serviceinnstilt til 1000! Rommene store med kjøleskap, espressomaskin og sengene var veldig gode. Aircondition bråkte veldig, måtte stenge det om natten. Rent på rommet og badet! En gjeng på 7 personer var veldig fornøyd med 7 netter på dette sentrale hotellet!

Romtips: Høyt oppe.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Global161309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sanela S, Front Office Manager på The Gotham Hotel NY, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you!! We’re delighted to hear that you enjoyed your stay with us. We do offer larger accommodations with rooms up to 365 sq ft, balconies/terraces as big as 247 sq ft! — Complimentary wireless, in-room Nespresso coffee/ espresso, access to Equinox Sports Club and so much more is included with your stay! We also accommodate large spacious public terraces where guests on designated floors can enjoy outdoor seating overlooking 46th street. We hope to welcome you again soon!

Warm Regards,
Sanela and The Gotham Hotel Team
(212)490-8500
Sanela@thegothamhotelny.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Super beliggenhet med gå avstand til de fleste fasiliteter i NY. Fine store rom med egen balkong, gode senger, hyggelige ansatte, super service fra både Dijana og Kristina. Vi kommer tilbake hit, anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, vesna1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sanela S, Front Office Manager på The Gotham Hotel NY, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you!! We’re delighted to hear that you enjoyed your stay with us. We do offer larger accommodations with rooms up to 365 sq ft, balconies/terraces as big as 247 sq ft! We look forward to having you stay with us again in the near future again.

Have you signed up for Gotham Guestbook Rewards? Earn cash back for every stay (and it’s free)! For more information, call or email me anytime—I would be happy to enroll you prior to your next visit. We look forward to welcoming you again!


Warm Regards,
Sanela and The Gotham Hotel Team
(212)490-8500
Sanela@thegothamhotelny.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Stort pluss for en god beliggenhet, men mye trekk for meget bråkete air condition og minibar-kjøleskap. Hadde superior room med terasse. Rommet var romslig og fint, men terassen var plassert i bakgården hvor man så rett inn i en murvegg. Et hotell med lite "karakter". Ingen room service i form av vask/nye håndkler o.l. under vår 2 dagers opphold. Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, monicabW7089KQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2016 via mobile enheter

Vi hadde et veldig hyggelig opphold på The Gotham. Vi bodde i 10. Etasje og rommet vårt var stort og veldig fint. Sengen var fantastisk å sove i, og overraskende nok var det helt stille på rommet selv om det ligger midt i NYC. Det eneste vi hadde å sette fingeren på var at airconditon bråkte veldig. Vi hadde lest i tidligere reviews at den bråkte litt, men vi kunne ikke ha den på når vi skulle sove fordi det bråkte så mye. Hotellets personale var imøtekommende og hyggelige, rommene var rene og vi var veldig fornøyd.
Hotellet ligger sentralt til, og det er kort vei til undergrunnsbanen.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, I8863KWandreah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sasha D, Front Office Supervisor på The Gotham Hotel NY, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2016

Kjære Andrea,

Tusen takk for hyggelige ord! Hotellet er veldig glad for at du har hatt ditt opphold hos oss og at du har funnet alt å være i henhold til din smak.

Alle våre senger er store og komfortable, og det er en svært liten forskjell mellom en dronning og en konge størrelse ett. Alle gulvene er veldig privat, og de lar fred og ro.
Vår beliggenhet er vår beste ressurs, siden du befinner deg midt i Midtown, omgitt av teaterdistriktet, vinne og spiseområde samt populære shopping steder.

Vi beklager å høre du hadde problemer med AC på rommet ditt, for at vi virkelig be om unnskyldning.

Hvis du skulle bestemme seg for å komme tilbake, sørg for å melde seg til vår gjestebok belønninger program og få 10% cash tilbake på fremtidige opphold!

Beste hilsner,
Sasha & The Gotham Hotel Klubben
(212) - 490-8500
alexandra@thegothamhotelny.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2013 via mobile enheter

Resepsjonen kan kanskje virke noe enkel - men det er før du møter menneskene som jobber der. En fantastisk vennlighet. Rommene står også i kontrast til den enkle resepsjonen. De er store og har en meget høy standard og komfort. Kan absolutt anbefales, at det i tillegg er svært sentralt, gjør det ikke noe dårligere.

Dato for oppholdet: april 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arendal11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser