Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Century 21 - STENGT
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Outlet på Manhattan

Veldig greit å kunne shoppe på en outlet i byen også, og at man ikke MÅ bruke over 1 time i buss... les mer

Anmeldt 25. juli 2016
metannika
,
Lillestrøm, Norge
Billig!

Her var det virkelig mulighet til å gjøre et godt kjøp. Du må ta deg god tid og lete litt, men det... les mer

Anmeldt 26. februar 2018
Kristine S
Les alle 3 733 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (3 733)
Filtrer anmeldelser
3 733 resultater
Vurdering fra reisende
1 571
1 261
529
220
152
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 571
1 261
529
220
152
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 733 anmeldelser
Anmeldt 26. februar 2018

Her var det virkelig mulighet til å gjøre et godt kjøp. Du må ta deg god tid og lete litt, men det var mange godbiter å finne her.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Kristine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Vi var der i julimåned. Da koker det av turister i NYC, og det kokte definitivt av folk inne på Century 21.
Her var det oppløp til fult kaos!
Fine lokaliteter med deilig og svalende air-condition. Juli måned er hot i NYC!!
Mange fine merkevarer her. Både klær, vesker og kosmetikk. Klærne henger veldig tett, og det er vanskelig å skille " klinten fra hveten". Men alt i alt en bra opplevelse. Smilende og hyggelig personale. Vi gikk ut med gode "kupp" i posene.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 259karia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. januar 2017

Altså, et besøk på dette stedet bør være obligatorisk om du ønsker utsette deg frivillig for et kjøpepress som bare øker for hvert minutt du tilbringer her inne. Et lite råd; gå for design-avdelingene for det et her du kan gjøre det store kuppet, det som gjør reisen til New York litt billigere (sånn rent følelsesmessig...); la deg rive med og få akkurat de Prada-skoene som bare har ventet på akkurat deg.... til en pris man bare gliser av (opp til 80% avslag om du er heldig), og slike kupp kan man gjøre om man er litt bevisst på hva man leter etter. Rådet er; LET og du skal finne! NB! Kan være veldig fullt mellom 12 og 15 (nesten bare turister som alle vil gjøre sitt personlige kupp), men allikevel og tiltross for trengselen; gøy er det!

Dato for opplevelse: januar 2017
1  Takk, svenabc2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2016

Her kan man gjøre mange gode kupp. 4 etasjer med merkeklær, sko og vesker med 50-70% rabatt. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Inna K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2016

Veldig greit å kunne shoppe på en outlet i byen også, og at man ikke MÅ bruke over 1 time i buss for å komme seg til Woodbury Common Outlet e.l.
MEN man BØR komme hit når de åpner, ellers er det kaos midt på dagen.

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser