Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“W Hotel-best location in Manhattan”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 8 sider til!
W New York - Union Square
Nr. 163 av 470 hoteller i New York by
Fortreffelighetsbevis
Grønne ledereBronsenivå
Anmeldt 14 september 2011
Google-oversetting

Romtips: Please realize that the rooms in Manhattan are much smaller than other places. So do not expect a l...
Se flere romtips
  • Opphold: november 2010, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, daisyi295
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gtellez, Guest Relations Manager på W New York - Union Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15 september 2011
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 515)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1 1231 127 av 1 515 anmeldelser

Anmeldt 22 august 2011
Google-oversetting

  • Opphold: august 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, bgarfld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gtellez, Guest Relations Manager på W New York - Union Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 september 2011
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10 august 2011
Google-oversetting

  • Opphold: august 2011, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ramey501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 august 2011
Google-oversetting

  • Opphold: august 2011, reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, whahglund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gtellez, Guest Relations Manager på W New York - Union Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10 august 2011
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 august 2011
Google-oversetting

  • Opphold: august 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ktwse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse New York by hotellene
Hyatt Union Square New York
Nr. 96 av 470 i New York by
1 742 anmeldelser
Finansdistriktet
W New York - Downtown
W New York - Downtown
Nr. 255 av 470 i New York by
1 194 anmeldelser
Midtown
W New York
W New York
Nr. 324 av 470 i New York by
4 576 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Gramercy Park
Gramercy Park Hotel
Gramercy Park Hotel
Nr. 86 av 470 i New York by
1 479 anmeldelser
Midtown
W New York - Times Square
W New York - Times Square
Nr. 267 av 470 i New York by
4 362 anmeldelser
East Village
The Standard, East Village
The Standard, East Village
Nr. 223 av 470 i New York by
720 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i W New York - Union Square? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om W New York - Union Square

Adresse: 201 Park Ave S, New York by, NY 10003-1634
Telefonnummer:
Beliggenhet: USA > New York > New York by
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.57 grønt hotell i New York by
Nr.104 romantisk hotell i New York by
Nr.122 luksushotell i New York by
Nr.154 forretningshotell i New York by
Nr.172 familiehotell i New York by
Prisnivå: kr 2 130 - kr 6 458 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4,5 stjerne — W New York - Union Square 4.5*
Antall rom: 270
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra W New York - Union Square. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
w New York - Union Square Hotel New York City
w New York City
w Hotel Union Square
w Hotels Union Square
w Union Square

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din