Liten park med få dyr og noen hadde det veldig trangt. Veldig dårlig tilrettelagt mtp. småbarn og barnevogner og stelle og amme muligheter. Ganske overpriset mat i kafeen også.
Enkelte dyr hadde veldig liten plass.. det var veldig få dyr i tillegg. Angrer på å ha kjøpt inngangs billett til en dyrehage med så dårlig plass til dyrene..
Overraskende få dyr, men flere flotte og sjeldne. Greit å være innom men det er ganske fort gjort inkl 4D filmen og childrens zoo.
En liten idyll med dyr mitt i New York plassert ved nedre delen av Central Park. Man har alt av dyr der som man trenger!
Erotiske, fugler, gårdsdyr, vanndyr m.m
Helt forferdelig å se hvor liten plass dyrene har. Ble rett og slett lei meg av å gå der. Skal man holde dyr innesperret for underholdning så skal standaren være høyere. Dyrene så understimulert og deprimerte ut. Pingvinene er innestemg og får ikke noe naturlig lys inn.
Nydelig zoo med flere eksotiske dyr🐵🐧 lite kø. Dårlig skiltet generelt i parken. Fin aktivitet for både store og små👍🏻