Lagre

fra USD 79,00
fra USD 29,00
fra USD 49,00
Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

Det var 2timers tur for 44€ pr.person og det var verdt hvert eneste krone 😀👍 Det var en utrolig flink guide i båten som forklarte om alt det man så på veien . Man får sjansen til å se og oppleve og ikke minst ta mange fine bilder 😍📸

Takk, behij2019
Anmeldt 11. mars 2022 via mobile enheter

Fin båttur rundt Manhattan. Dessverre ble mye av den 2,5 timer lange turen ødelagt av en overivrig «morsom» tour guide som elsket lyden av sin egen stemme og kom med alt for mye irrelevant og privat info.

Takk, AnnaRostrup
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde ikke store forventninger men ble positivt overrasket!
Guiden var en eldre mann men oi så mye kunnskap ham hadde og hadde vittige kommentarer!
Dessverre fikk vi ikke kjøre forbi FN-bygningen da sikkerheten var på høyeste nivå, litt skuffende men ikke noe turoperatøren kunne lastes for.
Tips: møt 9:15 sånn at du kan få bra plasser! Når vi kom 09:40 var det nesten fullt og lite plasser å velge mellom.

1  Takk, 896malinf
Anmeldt 28. november 2018

Vi kjørte rundt hele Manhatten og turen tok 2,5 timer. Litt kaldt i November, men vi hadde kledd oss godt, og det var mulig å gå inn og varme seg og kjøpe litt lett mat og varm drikke.
Guiden var var 83 år gammel, og snakket non stop i 2,5 timer. Mange morsomme anektoter og historier. Han kunna alt om alle bygninger vi passerte.
Fin tur som anbefales!

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, HelleSty
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Fint cruise rundt hele Manhattan . Halvfull båt gjorde opplevelsen enda bedre. Det beste med cruiset var turguide Joe! Han var morsom, kunnskapsrik og god forteller! Fin måte å se Manhattan skyline og statue of liberty samt andre nærliggende severdigheter. Anbefales !!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Elin K