Tusen takk til Mike som var vår guide på turen til Ellis Island og til Frihetsgudinnen . Mike gjorde sitt til at historien om disse monument ble levendegjort
Vi hadde en meget bra tur i Chelsea og High Line området med Evan . Mykje bra informasjon om et kult område.
Þetta var frábær ferð/This was great trip. Sara Lyons var leiðsögumaður og ég mæli sko með henni. Sagnfræðingur og leikari mjög góð.
Interessant vandring i Greenwich Village, en bydel forskjellig fra skyskraperinntykket ellers på Manhattan. Kunnskapsrik guiding i 2 timer i passe tempo. Anbefales!
Vi fikk se og lære utrolig mye på en dag.
Jared, vår guide, var klok, morsom, snill og energisk. Særlig imponert over hvordan han engasjerte barna i vår lille gruppe med å blande gammel og ny historie. Bart Simpson, George Washington og Twilight har én link!
Å bli guidet til fots og med Subwayen av en så erfaren lokal fyr gjør også at en sparer masse tid. Han kjente alle vaktene på The Rock, så vi var på toppen på 1-2-3. På Staten Island Ferry visste han akkurat hvor vi skulle gå, så vi kom fort ombord og fikk et helt dekk nesten for oss selv, mens andre sto som sild i tønne andre steder på ferja. Selvsagt visste han på minuttet når man fikk det beste bildet med frihetsgudinnen eller Brooklyn Bridge i bakgrunnen.
Slik fortsatte det alle stedene vi besøkte. Og det var mange steder!
En intens dag, men ikke noe problem å henge med hverken for 9-åringer eller 51-åringer med middels minus i kondis.
For oss som besøker New York for første gang, var denne 9-timers turen en helt topp innføring. Nå har vi sett alt må-se, og har masse idéer til hva vi vil se og gjøre resten av uka. Anbefales varmt. Takk for en strålende dag, Jared!