“Real BBQ”

Få mat levert
Vurdert som nr. 469 av 14 751 Restauranter i New York City
Kjøkken: Amerikansk, Grill, Steakhouse
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Midtown
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Var her to ganger, NY strip og spareribs. Romslige porsjoner og god mat til overkommelig pris. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, Toreinar2015

Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Barbeque på amerikansk vis. Store porsjoner til en overkommelig pris. Bra smak, bra service, maten kom raskt, refill på brus. Må alltid spise her når vi er i New York!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, hevire
Anmeldt 21. juni 2017 via mobile enheter

Første inntrykk var egentlig ikke så bra, men når vi først satt oss ned merket vi at dette var en flott plass med hyggelege mennesker. Maten var og bra, og det yok kun 20 min. Rett og slett ein flott plass

Dato for besøk: juni 2017
2  Takk, superanmelderen
Anmeldt 23. mai 2017

Veldig god mat, drikke og service. Hjelpsomme servitører. Bra beliggenhet. Kost på dere det lille ekstra ved å spise her!

Dato for besøk: januar 2017
1  Takk, mariuss238
Anmeldt 14. juli 2016 via mobile enheter

Her har de fantastisk god grillmat og sliter du med å velge så kan du få combo tallerken. Veldig god service fra smilende og greie ansatte. Pluss for egen glutenfri meny.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, oddkristerf2018

Reisende som så på Virgil's Real BBQ - NYC, så også på

Har du vært i Virgil's Real BBQ - NYC? Del dine erfaringer!