Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, iskaldt og høylytt ”

Tony's Di Napoli - Midtown
Reserver med OpenTable
Tony's Di Napoli - Midtown er ikke tilgjengelig for det valgte klokkeslettet. Velg et annet tidspunkt, eller søk etter restauranter med ledig kapasitet.
Tidspunktet du valgte, har allerede passert.
Vurdert som nr. 150 av 15 904 Restauranter i New York by
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 40
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Midtown
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Her bør man ha med seg en cardigan eller noe å slenge over skuldre fordi ac går så hardt at det ble nesten kaldt. Maten er utrolig god og posjoner er enormt store. Problemet her er at støynivå var over grensen for desibel :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Kjetil J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5 711)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 5 713 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2017

I Tony Di Napoli får du utmerket mat i en ikke alt for dyr pris.
God service og meget godt miljø.
Bestill bord i løpet av dagen

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2017 via mobile enheter

En god matopplevelse! God atmosfære i restauranten, kelnerne er veldig hyggelige og i møtekommende. Man deler en rett, som gjør matopplevelsen mer sosial

Dato for besøk: september 2017
Takk, martehansen123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2016

Klassisk italiensk pasta og pizza restaurant. Spiste middag her en kveld og maten var billig og god. Flott atmosfære og stemning. Stort lokale med masse folk. Konseptet er at du må dele og det er veldig mye og bra mat.

Dato for besøk: november 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Zwasi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2015 via mobile enheter

Ble anbefalt denne av en person vi spurte på gaten etter italiensk restaurant. Ble meget positivt overrasket. Fikk et rolig bord i kjelleren. Likte konseptet vedr maten. Familieservering, som betydde at vi måtte bli enige om hva vi skulle spise. Vi lyttet til anbefalingene fra servitøren og vi fikk servert et meget godt måltid vi sent vil glemme.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Trond J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Tony's Di Napoli - Midtown? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din