“Prisen står ikke i forhold til opplevelsen.”
Anmeldelse av Smith & Wollensky

Smith & Wollensky
Bestill bord
man. 9.9.
20:00
Vurdert som nr. 748 av 14 861 Restauranter i New York City
Prisklasse: kr 321 - kr 1 071
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Midtown East
Anmeldt 8. januar 2019

Vi var blitt anbefalt dette stedet, men det sto ikke i fht forventningene. Flott atmosfære i baren nede, men oppe i resturanten får du følelsen av å sitte i en stor matsal uten personlighet. Til den prisen forventer man veldig god service, men den var helt middels, Biffen var helt ok og grønnsakene og tilbehøret var greit, men ikke noe mer heller. Vinen var veldig god. Kommer ikke til å gå her flere ganger.

2  Takk, Kvinne51

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Etter Peter Luger er vel dette beste biff restauranten som er å oppdrive, ujålete store porsjoner ku med svære sides. Fantastisk god mat og hyggelig service fra gutta på over 70yo. Gidder man ikke dra over til Brooklyn til Peter Luger er dette et nesten like NRA alternativ. Og som på Luger’n - kua koster flesk. Men verdt det.

Takk, Oivind_oivind
Anmeldt 1. juni 2015 via mobile enheter

Her var det ingenting som tydet på vilje til å gi oss en hyggelig kveld og en fin matopplevelse. Mengder med kjøtt og dårlig service i det å sette sammen en god rett. Sikkert noe for kjøttelskere.Vinen var god. Synes vi fikk lite igjen for pengene.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, runehovehansen
Anmeldt 29. mai 2015

Hadde fått dette stedet anbefalt, men det har tydeligvis tapt seg. Dårlig service og biffen var svidd og slett ikke så mør som jeg hadde forventet. Crabcakene kan anbefales.

Dato for besøk: mai 2015
Takk, 563hildef
Anmeldt 28. juli 2013

Fra vi kom inn døren ble vi tatt hånd om som stamgjester. Vennlig og profesjonell service. Maten var nydelig, og vi ble anbefalt å dele på siderettene og det var lurt for det var aspargis og løkringer nok til 5! Minsten ble sjarmert da hun fikk en Shiley Temple på huset. Småpiker liker rosa drinks! Vi delte desserter, for vi var så mette, og det var ikke noe problem. Regningen er like stor som opplevelsen, men her er det bare å nyte klassiske New York og tenke budsjett en annen kveld. Og vi anser oss som stamgjester - for vi skal tilbake!

Dato for besøk: juli 2013
Takk, Tanteguri

Reisende som så på Smith & Wollensky, så også på

Har du vært i Smith & Wollensky? Del dine erfaringer!