Fantastisk utsikt over Manhattan og Central Park. Bestill tid på forhånd, gjerne på morgenen. Null kø!
Vi gikk dit på dagtid selv om de fleste ambefalte ettermiddag/kveld. Vi slapp unna alt som er av kønog trengsel. Fin opplevelse.
Et must å besøke når du er i New York, en av de gamle ikoniske bygningene. skøytebane i forkant av bygningen. Her er alt du trenger fra restauranter , kjøpesenter, butikker og hva med en skøytetur ? mange fine detaljer her
Vi besøkte Top of the Rock på kveldstid og utsikten over NYC er bare fantastisk når det er mørkt ute!
Anbefales!
Godt organisert med lite kø og hyggelig betjening i alle ledd. Dette var en fin måte å se New York på fra høyden.
Vi brukte en kombinasjonsbillett (The New York Sightseeing Pass) for inngang. Måtte levere denne inn for å få billett i bytte. Køen var helt OK. Kom ca kl 19 og var ikke ledig heisbillett før ca 21. Valgte da billett til kl 19 dagen etter. Så anbefaler å hente ut billett tidligere på dagen eller dagen i forveien for å få ønsket tidspunkt. Da vi kom til toppen var det mye folk, men helt OK å få tilkomst på de to nederste planene. På toppen var det nesten umulig. Vi var der rundt solnedgang, og folk holdt på plassene sine i over en time uten å flytte seg for at andre skulle få se hele utsikten og tatt bilder. Det burde vært et køsystem som sørget for rotasjon. Flott utsikt når man først fikk se den. Man får sett byen fra alle fire kanter av bygget, og fint å se lysshow på Empire State building når det var mørkt. Vi valgte «The rock» istedenfor Empire State building, og er veldig fornøyd med det.