Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En flott opplevelse”

The View Restaurant & Lounge
Vurdert som nr. 1 033 av 13 824 Restauranter i New York City
Prisklasse: USD 38 - USD 84
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Buffet, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Midtown
Anmeldt 25. november 2018

Absolutt verdt og få med seg når man er i NY. God mat og vin og ypperlig service. Litt vanskelig og finne, men et minne for livet.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Malin69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TeamMarriott, Manager på The View Restaurant & Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Dear Malin69,

Thank you for choosing The View Restaurant & Lounge during your visit to New York City. We are happy to know you were pleased with most aspects and enjoyed your time with us. We hope to welcome you again in the future.

Sincerely,
The View Restaurant & Lounge Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (5 701)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 5 701 anmeldelser

Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Restaurant / bar som roterer i 48 etg. Liker det og det var fin atmosfære og hyggelig betjening. Prisen er dyr og på kvelden vil de ha cc $8 per pers.

Dato for besøk: april 2018
Takk, eskila2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TeamMarriott, Manager på The View Restaurant & Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2018
Google-oversetting

Dear Eskil A,

Thank you for the generous rating of our restaurant, The View Restaurant & Lounge. We are glad you enjoyed our service with the outstanding views. We offer our guests an unparalleled dining experience - our revolving floor makes a 360° turn every hour, providing an ever-changing view of this famous city! We hope you will come back to see us soon.

Sincerely,
The View Restaurant & Lounge Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2017 via mobile enheter

Hit går man først og fremst for utsikten! I løpet av omkring halvannen time har den dreiende restauranten vist deg 360' av utsikten rundt Times Sq. Hudson River og alle kjente bygninger glir sakte forbi.
Menyen man velger fra er rikholdig. Alle burde finne noe her. Alle spiser tre retter, til $89. Vi var litt uheldige med flere bommerter; to av oss fikk veldig overstekt kjøtt, selv om vi bestilte med plus. Den ene servitøren var altfor intens, høflighetsfrasende kom på samlebånd helt uten følelse, helt ut av proposjoner. Prisene er altfor høye ifht kvalitet og interiør etc, men siden kundene står i lange køer for å få kjøre denne karusellen betyr nok ikke dét så mye...

Dato for besøk: november 2017
Takk, Travelglenn-oe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nicole H, Manager på The View Restaurant & Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2017

Takk så mye for tilbakemeldingen din. Vi er så glade for at du likte utsikten fra 48. etasje. Oppriktige unnskyldninger om biffens temperatur. Hadde vi kjent på det tidspunktet, ville vi ha kunnet remake dem for deg, så det er vår feil. Din lojalitet er et viktig element i å gjøre vår etablering til en suksess, så jeg håper du vil gi oss en annen mulighet til å imponere deg neste gang du er i vår store by. Jeg ønsker deg en flott uke og takk igjen for din

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017 via mobile enheter

Bra mat, men graverende service. Servitøren snakket ikke med oss, og vi fikk ikke et smil. Fikk dårlig vin to ganger. Ikke verdt prisen.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Atleaarz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tony H, Manager på The View Restaurant & Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2017
Google-oversetting

Thank you for taking your time to share feedback. We will communicate it to our Food and Beverage team and ensure they take this opportunity to improve on their service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Man må spise 3-retters til 89$. Men maten er god, og servicen var bra. Det aller beste er utsikten som endrer seg hele tiden siden restauranten roterer. Vi var der på kvelden, og fikk se manhatten by night.

Dato for besøk: april 2017
Takk, kaia80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The View Restaurant & Lounge, så også på

 

Har du vært i The View Restaurant & Lounge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.