“Verdt et besøk”

Kjøkken: Argentinsk, Chilensk, Søramerikansk, Steakhouse
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden
Omgivelser: Hell's Kitchen
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, perfekt kjøtt og mye godt tilbehør. Helt fantastisk ostekake til dessert som jeg ikke klarte å spise opp fordi du får et så stort stykke. Blide og vennlige servitører som var til stede hele tiden og ryddet av så fort du var ferdig. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, LinnT469

Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

God og hyggelig samt informativ service! Fikk vist all type kjøtt/stek de hadde og kunne velge utifra dette. Vi spiste en tomahawk som var veldig god. Godt tilbehør og gode drinker. Litt dyrt, muligens verd det!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Elin K
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Vi bestilte her da vi hadde lyst på en skikkelig steak. De leverte så absoluttPå menyen kunne man velge mellom forskjellige typer kjøtt, disse ble godt forklart og presentert for oss med eksempler på kjøttstykker. Service og stemning veldig bra.

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, Martub0604
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Nydelig biff og man må prøve hot sauce. Litt innpåslitne servitører, men det var ingen problem med så god stemning det var her.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, ahO5504BL
Matthew M, Public Relations Manager på K Rico Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2017

Tusen takk for å spise med oss. Vi er glade for at du likte biffen. Vennligst bli med oss igjen snart.

Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Var her en fredagskveld i juni. Kom ganske sent, men det var fortsatt livlig i restauranten. Likevel var servicen upåklagelig.
Jeg tok Filet Mignon (ca 400g) og den var som klisjeen sier så mør at den smeltet på tungen. En i følget tok en Rib eye på 32oz (ca 1 kilo..) og han var veldig fornøyd!
Det som skilte seg mest ut var likevel en biff som har blitt modnet i tre måneder og marinert med bourbon i løpet av prosessen. Dyrt, men absolutt verdt prisen!
Oppfylte alle forventninger vi hadde til et steakhouse med glans!

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Pellemat
Christian T, Owner på K Rico Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2017

Hei Pellemat,
Tusen takk for denne herlige vurdering. Vi er så glad for å lese at du hadde en fantastisk opplevelse med oss, og at du elsket bourbon marinert biff så mye. Dette ble bare lagt inn i vår meny ganske nylig, så vi setter pris på positive tilbakemeldinger.

Kunder har vært som er viktig i å forbedre våre fremtidige kunders erfaringer. Anmeldere som du bidra til andre kunder ta beslutningen om å velge oss for neste Deres spesielle måltid. Vi setter stor pris på dette.

Takk igjen for din ros, og for å anbefale oss til andre!

Kom og se oss igjen neste gang du besøker NYC!

Med vennlig hilsen,
Eiere, K. Rico

Reisende som så på K Rico Steakhouse, så også på

Har du vært i K Rico Steakhouse? Del dine erfaringer!