Dette var en helt fantastisk opplevelse, fikk frysninger gjennom hele kroppen! Voksne og barn på senen som var helt fantastisk flinke, dette er en opplevelse som passer for hele familien.
Et show som passer for hele familien. Humor, fin musikk og utrolig godt laget. Er dere i tvil på hvilken musikal dere ønsker å dra på, vil jeg anbefale "The Lion King". Kjempeflinke skuespillere og stemning på det høyeste!
Som en del av N.Y. oppholdet /familietur) booket vi impulsivt billetter til dette showet som har gått i mange år. Historien er kjent, det var enkle kostymer, men flinke skuespillere. Et av de mest anbefalte familievennlige showene i N.Y
Wow. Lion King var høydepunktet på turen. For en musikal. Helt ubeskrivelig bra som jeg vil anbefale andre må oppleve . Ett " must" i NYC
Dette kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Fantastisk dyktige musikere, skuespillere, dansere. Kostymene er helt utrolig, det samme er scenen. Bestill på forhånd, blir fort utsolgt!
Musikalen av The Lion Kong var det absolutte høydepunket på min New York tur. Sangerne og danserene er helt utrolige.. Og jeg var spent på hvordan de skulle få til alle de forskjellige scenene på en såpass liten scene, men de leverte langt over mine forventninger!
HELT FANTASTISK!
Må oppleves når du er i New York!