Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
phidas34
Oslo, Norge
Anmeldelse av Camp Bastian Mikumi
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tourist32365098529, OwnerCamp Bastian Mikumi, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. jan. 2019
Thank you very much for taking your time to review our camp. We are pleased to learn that you at least enjoyed our swimming pool.

We are indeed a safari camp with chalets in different sizes and types, and we have never claimed to be a lodge so in this regard you are right.

We are of course sorry that you didn't enjoyed your stay and that we couldn't meet your need of a more spacious room. Since it was New Years Eve all our spacious rooms were fully booked it was not possible for us to offer you another room than the standard room which was booked for you in the first place.

I am also chocked to learn that you found our food in-eatable. Normally our guests praise our food very highly and we have never received any other complaints in this regard.

I sincerely hope that you found another place which met your criteria and expectation and that you enjoyed the rest of your stay in Tanzania.

Kind regards,

Gabriel
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.5 km fra Camp Bastian Mikumi
Gratis parkering
Svømmebasseng
Open style restaurant
Bli belønnet med One Key
    5.7 km fra Camp Bastian Mikumi
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Recreation area/eating area w/cafe 2
      2.3 km fra Camp Bastian Mikumi
      Restaurant
      Bar/lounge
      cottages and indoor pool
      • Vio.com
      • ZenHotels.com
      1.0 km fra Camp Bastian Mikumi
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • ZenHotels.com
      15.5 km fra Camp Bastian Mikumi
      Gratis parkering
      Svømmebasseng
      Bli belønnet med One Key
      • Hotels.com
      • Priceline
      • Booking.com
      0.0 km fra Camp Bastian Mikumi
      Gratis parkering
      Svømmebasseng
      Restaurant/bar in daylight
      • eDreams
      51.1 km fra Camp Bastian Mikumi
      Gratis parkering
      Restaurant
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      16.2 km fra Camp Bastian Mikumi
      Gratis parkering
      Svømmebasseng
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      2.1 km fra Camp Bastian Mikumi
      Gratis parkering
      Restaurant
      Se flere hoteller i Mikumi National Park
      Anmeldelser (195)
      Filtrer anmeldelser
      195 resultater
      Vurdering fra reisende
      161
      23
      6
      1
      4
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      161
      23
      6
      1
      4
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      16 av 195 anmeldelser
      Anmeldt 1. april 2024
      Google-oversetting

      Dato for oppholdet: mars 2024
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 5. januar 2024
      Google-oversetting

      Dato for oppholdet: desember 2023
      • Reisetype: Reiste med familie
        • Verdi
        • Sted
        • Service
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 24. oktober 2023
      Google-oversetting

      Dato for oppholdet: oktober 2023
      • Reisetype: Reiste med venner
        • Verdi
        • Sted
        • Service
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 18. september 2023 via mobile enheter
      Google-oversetting

      Dato for oppholdet: september 2023
      Reisetype: Reiste med venner
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 17. september 2023
      Google-oversetting

      Romtips: Go to eat early because when the food finishes it is refilled
      Dato for oppholdet: september 2023
      • Reisetype: Reiste med familie
        • Verdi
        • Sted
        • Service
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser