Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The view and black rice pudding were great ...”
Anmeldelse av Blue Moon Villas

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 1 side til!
Blue Moon Villas
Nr. 2 av 19 hoteller i Amed
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 6 desember 2011
Google-oversetting

Romtips: For a couple who weren’t fussed too about the beach for a lovely stay I would recommend staying in e...
  • Opphold: september 2011, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Flyingstars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (500)
Det er nyere anmeldelser for Blue Moon Villas
Se de nyligste anmeldelsene
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

352356 av 500 anmeldelser

Anmeldt 30 november 2011
Google-oversetting

  • Opphold: november 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, fhGeorgia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22 november 2011
Google-oversetting

  • Opphold: desember 2010, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, easyblindness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6 november 2011
Google-oversetting

Romtips: go for the blue angel oceanfront suite
  • Opphold: september 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, belgiantraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11 september 2011
Google-oversetting

Romtips: Go for the new Blue Angel suites.
  • Opphold: september 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
5  Takk, geminigalnoor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Amed hotellene
2.1 km unna
The Griya Villas and Spa
0.5 km unna
Palm Garden Amed Beach & Spa Resort
0.7 km unna
Life in Amed Boutique Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.6 km unna
Santai Hotel Bali
Santai Hotel Bali
Nr. 8 av 19 i Amed
233 anmeldelser
2.2 km unna
Wawa Wewe I Bungalows
0.9 km unna
Baliku Dive Resort
Baliku Dive Resort
Nr. 3 av 19 i Amed
456 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Blue Moon Villas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Blue Moon Villas

Adresse: Selang Beach | Selang, Amed, Abang 80852, Indonesia
Telefonnummer:
Beliggenhet: Indonesia > Bali > Abang > Amed
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Restaurant Romservice Suiter Svømmebasseng Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.1 familiehotell i Amed
Nr.2 romantisk hotell i Amed
Nr.2 hotell på stranden i Amed
Prisnivå: kr 778 - kr 1 329 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:2 stjerne — Blue Moon Villas 2*
Antall rom: 9
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Blue Moon Villas. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Blue Moon Villas Hotel Amed

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din