“Oversaltet mat”

Vurdert som nr. 4 av 75 Restauranter i Mayrhofen
Kjøkken: Østerriksk
God for: Spesielle anledninger
Anmeldt 30. januar 2019

Vi hadde to forskjellige retter som begge var totalt oversaltet. Da vi bemerket dette til kelneren hadde de to nærmeste bordene samme oppfatning. I stedet for å få noen tilbakemelding fra kjøkkenet, var det bare et overfladisk smil. Vi vil sterkt anbefale alle å styre unna denne restauranten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, naleyfood
mikeperauer, Manager på Gasthof Restaurant Perauer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Dear ladies and gentlemen, thank you for your rating your visiting our restaurant. We are sorry that you have not been satisfied with the quality of our food and apologize that your complaint was not immediately taken into account. That should not happen, and certainly will not happen again. Every day we try to impress our guests. We manage this most of the time. We invite you again to be our guest to prove that this was a rare individual case. Of course we deduct the price for the food complained, we look forward to visit us again, and thank you for a second chance, best regards family Perauer

Anmeldt 20. september 2018

Super mat med lokal meny. Vi spiste kalvefilè som var båre mør og smakfull. Restauranten ble anbefalt av hotellet vi bodde på kan anbefales videre. Kelneren fra Tsjekkia kunne kanskje vært litt hyggeligere. Det ble ikke tips på ham.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, frikkinorway
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi var 4 voksne menn som gikk hit for å spise etter en lang dag med møter. Jeg valgte carpaccio til forrett og grillet svineknoke til hovedrett. Maten kom utrolig raskt og den smakte nydelig. Jeg hadde ingen mulighet til å spise opp alt sammen. Det var synd for maten var topp. Alle i selskapet ble veldig godt forsynt, og alle syntes det smakte veldig bra. Vi drar gjerne hit igjen. Denne restauranten anbefales.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, jolleAremark
Anmeldt 25. september 2017

Vi besøkte denne restauranten 2 kvelder ved vårt besøk i Mayrhofen. Meget god mat og gode anbefalinger på østerrisk rødvin. Meget god service og stemning i restauranten. et besøk anbefales.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 598einarw
Anmeldt 16. mars 2016 via mobile enheter

Hvis du ønsker god Østerisk atmosferie, og god rask service er dette stedet! Vi koste oss👍🏼
Betjeningen var ikke så god til å snakke engelsk.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, ingerhege

Reisende som så på Gasthof Restaurant Perauer, så også på

Har du vært i Gasthof Restaurant Perauer? Del dine erfaringer!