“Restaurant med høy kvalitet midt i sentrum”
Anmeldelse av Brasserie Traube

Brasserie Traube
Vurdert som nr. 3 av 125 Restauranter i Zell am See
Kjøkken: Asiatisk, Steakhouse, Internasjonalt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Høy kvalitet på både mat og servering. Variert meny. Hyggelig personale. Bord både ute og inne. Kvalitetsmat med asiatisk touch.

Takk, kn_rhe

Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Vi var 6stk her på lunsj en lørdag.
Alle fikk god mat. Wok anbefales. Hyggelg servitør som hjalp oss med info og tilgjengelig.

Takk, 644_yvinds
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Serveringen gikk tregt, servitøren glemte både oss og åpne vinen. Det tok to timer fra vi bestilte maten til vi fikk den på bordet. Den ene biffen måtte i retur da den var gjennomstekt.

Takk, hegef2018
Anmeldt 14. februar 2019 via mobile enheter

Ventet over to timer på hovedrett, treg service på alle måter. Ventet i evigheter på drikke. Rett og slett ikke bra.

Takk, 892s_lvir
Anmeldt 1. mars 2017 via mobile enheter

Gode foretter, hovedretter og desserter. Hyggelig og service innstillt betjening.
Maten ble servert etter alles spesielle ønsker.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, GormK7
Lars L, Manager på Brasserie Traube, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2017

Kära Gorm

Tack för de fina orden. Det glädjer oss mycket att Ni hade det trevligt och att maten smakade bra hos oss. Hoppas vi ses snart igen.

Reisende som så på Brasserie Traube, så også på

Har du vært i Brasserie Traube? Del dine erfaringer!