Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Positiv opplevelse. ”
Anmeldelse av Restaurant Sunnalm

Restaurant Sunnalm
Vurdert som nr. 2 av 62 Restauranter i Ischgl
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 33
Kjøkken: Østerriksk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. mars 2017 via mobile enheter

Var her to ganger uten å ha bestilt. Fikk bord etter kort ventetid i baren, tror vi var heldige da flere etter oss ble avvist. Hyggelig betjening, god lokal mat og trivelige omgivelser. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, sveinu2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stefanie I, Manager på Restaurant Sunnalm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2017
Google-oversetting

Dear Svein,

we want to thank you very much for your great rating and your comment!

It`s always great to hear, that our guests enjoyed the time in our restaurant!
Hopefully we can welcome you again one day!

Best regards from Ischgl,
your Sunnalm- Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (431)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 431 anmeldelser

Anmeldt 5. februar 2016 via mobile enheter

12 venner ut til avslutningsmiddag en fredag kveld. Nydelig mat....kanskje litt stive priser. Husets vin var herlig. Liten men god Irish Coffee. ...alt var superb helt til vi skulle betale. Hver for oss, 15 min å vente før kelneren hadde tid, og sure miner til tross for god driks.....noe som dessverre gjør at vi finner et annet sted neste år.
Kan vel nevne at dette også er inntrykket fra forrige besøk for noen år siden.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, annemargrether2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stefanie I, Manager på Restaurant Sunnalm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2016
Google-oversetting

Sehr geehrte Frau Anne-Margrethe,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben eine Bewertung über Ihren Aufenthalt in unserem Restaurant zu schreiben.

Es freut uns zu lesen, dass Sie und Ihre Freunde mit unserem kulinarischen Angebot, dem Ambiente und dem Weinangebot so zufrieden waren, weshalb wir Ihre Bewertung nicht nachvollziehen können.

Schade, dass Sie unseren Service als nicht ganz zufriedenstellend empfunden haben.
Wir freuen uns jeden Gast bei uns empfangen zu dürfen, egal ob alleine, zu zweit oder in der Gruppe – wir sind stets bemüht jedem Besucher ein angenehmes und vor allem köstliches, kulinarisches Erlebnis zu bieten.

Sie wurden bei Ihrer Tischreservierung darauf aufmerksam gemacht, dass ab 10 Personen, üblicherweise eine Sammelrechnung gestellt wird. Nur so können wir lange Wartezeiten verhindern und unseren Service bestmöglich ausführen.
Auch wenn Sie dieser Bedingung zustimmten, erwies sich unser Kellner auf Ihren Wunsch hin, die Rechnung doch aufzuteilen als äußerst kulant, wies jedoch auch auf die Zeitverzögerung hin, die Sie in Kauf nahmen. Unser Kellner musste zwischendurch selbstverständlich auch auf andere Gäste eingehen, weshalb er etwas später mit der Rechnung zurückkam.

Wir nehmen Ihr Feedback dankend zur Kenntnis und auch die Tatsache, dass Sie für Ihren nächsten Besuch in Ischgl ein anderes Restaurant vorziehen.

Wir wünschen Ihnen und Ihren Freunden alles Gute für die Zukunft!

Mit freundlichen Grüßen,
Ihr Team von der Sunnalm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2015

Helt ok sted men hamburgeren var det dårligste jeg har fått servert i hele mitt liv. Ingen spurte hvordan maten smakte og når vi forsøkte å klage var det till "feil" kelner. Klagde igjen når de ryddet av bordet og reaktionen var ikke bra. Det som var bra var att hamburgeren ikke var med på regningen

Dato for besøk: februar 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Norsken68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2013

Maten er bra men litt "fabrikk" preg over stedet. Stedet bærer preg av å vær gjennomdrillet, de er profesjonelle og høflige men en føler ingen personlig behandling.

Dato for besøk: februar 2013
Takk, TrysilKnutsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2013

Vi var ble henvist til denne restauranten som del av en charterreise. Tidligere i Ischgl har vi vært henvist til spennende restaurant med variert meny. Ved restaurant Sonne var maten kjedelig, ensformig, og ikke minst lite næringsrik med tanke på at du har stått på ski hele dagen. Suppe, svinekjøtt og chips...Ikke akkurat spennende og noe som du ser fram til. Vi kuttet ut halvpensjone etter tre dager og søkte andre restauranter som innfridde våre forventninger.

Dato for besøk: februar 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Groen69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Sunnalm, så også på

 

Har du vært i Restaurant Sunnalm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din