“Fantastisk mat!”

Vurdert som nr. 6 av 88 Restauranter i St. Anton am Arlberg
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk tapas. Et must når man er i St. Anton, hvis man får plass. Eneste som trekker ned at det er relativ få sitteplasser (og ofte vanskelig å få bord...)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, trulsa664

Anmeldt 9. juni 2018

Har reist i snart 40 år både i Norge og Europa, og opplevd litt av hvert. I år var jeg for n`te gang i St. Anton sammen med en gammel venn og guttene våre. En av kveldene ville vi spise på Bodega bar. Fullt i folk, men vi kunne få vente i baren på ledig bord. 20 minutter ble til en time, men det var greit.

Tilslutt ble det ledig bord - og kelneren kom, men mistet hele interessen når vi bare ønsket å bestille husets vin. Da fikk vi en ovenifra og ned belærende tone. Vi skulle selvsagt få vin, men underforstått var husets vin nærmest for sølevann å regne mot det som han ville anbefale oss å smake på.. Etter langt og lenge - og egentlig enda lengre - fikk vi mat på bordet. Vårt vinvalg hadde gjort kelneren lite grann sur - og det ble derfor litt ekstra lang ventetid ......

Vi var sultne, og var ikke fornøyd med den minste tapastallerkenen - og ba om mer mat. Det fikk vi også, men kelneren var blitt enda mer sur - og ville ikke rydde bordet.

Egentlig måtte vi bare le - og det gjorde de på nabobordene også. En snobb av en kelner som ikke ville rydde bordet, men bare plasserte ny mat opp på brukte tallerkener.

Maten var god den - ikke noe å klage på. Kelneren derimot burde absolutt valgt seg et annet yrke. Man skal lete lenge før en finner en mer ufyselig servitør enn denne fyren.

Kan anbefale stedet - men servicen var så langt under pari som det er mulig å komme.

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, johnkennetha63
Anmeldt 9. mars 2017 via mobile enheter

Nydelig mat og vin, fullt men likevel rask service! Super atmosfære i hyggelige lokaler! Ligger veldig sentralt i begynnelsen av hovedgata! Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, 681lisbetm
Anmeldt 16. februar 2017 via mobile enheter

Fantastisk mat, utrolig gode spanske viner, hektisk, men utrollig atmosfære. Anbefales på det beste👍 vær ute i god tid for du kan ikke reservere bord. Anbefales på det varmeste! Vi var her to kvelder i løpet av 7 dsger👌

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Liv Marith B
Anmeldt 14. februar 2017 via mobile enheter

Koselig sted ned i en kjeller med god stemning. Vi spiste og drakk litt forskjellig, men jeg tok kyllingsalat noe jeg angret på var ikke noe å skryte av. 😢 Det var mye annet godt som de andre tok (fikk smake var fortsatt sulten og det ble noe igjen 😜) Bør prøves. 🎉

Dato for besøk: februar 2017
Takk, espentveter

Reisende som så på Bodega Bar, så også på

St. Anton am Arlberg, Tyrol

Har du vært i Bodega Bar? Del dine erfaringer!