Kjempefint og helt nyrenovert hotell, med beliggenhet 25 m fra stranda. Alltid ledige solsenger ved bassenget og på stranda selv om man ikke stod veldig tidlig oppe. Rent over alt. Rolig beliggenhet og rolig på hotellet. God mulighet for en avslappende ferie her. Grei gåavstand til Tucepi og en kort taxitur til Makarska.
Bodde i swim-out-suite. Rent og veldig fint rom. Aircondition fungerte utmerket.
Litt kaldt vann i swim-out-bassenget siden dette ligger under tak og blir i skyggen hele dagen. Vanskelig å slappe av i boblebassengdelen når man sitter og fryser, men veldig fint å ha tilgang på eget basseng og egne senger i rolige omgivelser.
Hyggelig betjening i resepsjonen, men flere av betjeningen i baren, restauranten og strandrestauranten (Pink Cricket)kunne vært litt blidere. Litt lite smil og se. Litt alvorlige og trege med å yte service til tider. Hadde ofte spist en del av middagen før drikken kom på bordet. Anmeldelser jeg leste av hotellets betjening på forhånd om at de var så hyggelige, blide og serviceinnstilt stemte ikke helt med vår opplevelse av flere av betjeningen.
Dette er nok et hotell som passer best for voksne og par.
God frokost og middag. Kjempefint å ha mulighet til en god dusj i farewell loungen hvis man reiser sent på utreisedagen.