Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott lokasjon - Skuffende mat”

Kaštelet Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 14 av 45 Restauranter i Tucepi
Prisklasse: USD 3 - USD 11
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Flott loasjon ogvelkomst. Mat skuffende og kjedelig; - hår i suppa; entrekot kun med fries og fraværende krydder!- Ekstrem forskjell fra autentisk restaurant 20m N
Lammekoteletter - seige…
Bestilte ikke dessert etter dette.

Dato for besøk: august 2021
Takk, RuneWo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (189)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 189 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi var her og spiste Chateuabriand. Blant de bedre måltidene vi hadde i løpet av 14 dager i Tucepi. Ligger midt på promenaden.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 599helgeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god biff! Mørt og fint. Laksen var ikke varmebehandlet nok, men smakte greit. Kunne ønsket litt mer spennende tilbehør til biffen, ble litt kjedelig. Veldig koselig og ordentlig resturant og omgivelsene var fine. Helt grei vin, men gode cocktails. Kjøpte smoothie og trodde skulle ligne mer på en cocktail, men den kom i en flaske ferdiglaget... helt grei smak. God service, hyggelig servitør. Fornøyd

Dato for besøk: juli 2019
Takk, K8761ZJrobertf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Har muligheter både inne og ute. Relativt stor meny, men maten er velgjort og god. Ikke den typiske Kroatiske maten, mer steakhouse. Vi spiste burgeren, kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, jazzlut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig og serviceminded betjening. Har spist her flere ganger i løpet av vår ferie i Tucepi i fjor og i år.

Dato for besøk: august 2018
Takk, K4918CFandreab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaštelet Restaurant & Bar, så også på

Tucepi, Split-Dalmatia County
Tucepi, Split-Dalmatia County
 
Podgora, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Kaštelet Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.