Torfinn A
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Tucepi
    Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Avslappende ferie.
    Det tar 1 1/2t med taxi fra flyplass til Villa Andrea (litt avhengig av trafikk). Vi ble godt tatt i mot når vi kom til Andrea som er et lite familiedrevet hotell med kun 18 rom. Det er ingen heis i huset, så hvis vær obs på at det kan bli mange trapper. Deilig og varier frokost der du kan bestille feks omelett i tillegg til et godt utvalg. Andrea har avtale med kommunen om en strandbit nedenfor veien der du får tilgang til solseng og håndduk. Vannet er krystallklart. Vi spiste middag der en kveld og det var en fornøyelse. Utmerket service på et meget rolig hotell. Her får du en stille og avslappende ferie, et lite stykke unna "hovedgaten". Husk å bestille middag på Jeny når du er i Tucepi området.

Dato for oppholdet: juni 2017
    Takk, MeretheLervag
    Anmeldt 17. juli 2016 via mobile enheter

Intimt og koselig sted, passe stort der en føler seg vel og godt ivaretatt. Familiedrevet med flott service, koselige rom, bra beliggenhet. God frokost, lunsj og middag. De har også flott strand, isbar og spa. Vi har vært her kun i to døgn og det frister til gjentakelse.

Dato for oppholdet: juli 2016
    1  Takk, lisegror
    Anmeldt 24. september 2012

Vi var to venninner på tur og bodde på Villa Andrea i 14 dager. Hadde leiebil, og ankom hotellet lørdag 8. sept. Ble møtt av de ansatte som bar inn bagasjen og parkerte bilen på gratis avlåst P-plass. Følte oss litt kongelige, og den følelsen fortsatte hele oppholdet. Staben med Biljana i spissen visste ikke hva godt de kunne gjøre for oss.
    Et lekkert lite hotell, rent og ordentlig over alt. Nydelig beliggenhet rett på stranda, stille og fredelig. Vi hadde sjøutsikt, og det var verdt de ekstra kronene det kostet.
    Spiste middag i hotellets restaurant flere ganger, og maten var av ypperste klasse. Litt lenge å vente på maten, men sånn er det på fine restauranter.
    Vi reiser mer enn gjerne tilbake til Villa Andrea og anbefaler på det varmeste andre å gjøre det samme.

Romtips: Bør bestille rom med sjøutsikt.
    Dato for oppholdet: september 2012
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Lise B
    Blansa M, Manager på Villa Andrea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2012

Takk så mye!

Anmeldt 15. september 2012

Vi er overveldet. Hotell Villa Andrea og deres stab er i særklasse.
    Vi var der og vi kommer igjen.
    Tucepi og Makarske Riviera er bare helt vidunderlig.
    Rolig område med en fin strand. Og en herlig utsikt fra rom med havutsikt.
    Kort vei til Makarska, det går fin å sykle eller gå dit.

Dato for oppholdet: august 2012
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Torgeir B
    Anmeldt 14. september 2012

Flott hotell med en fantastisk stab. Fine rom, masse ro og fred. Spesiellt god mat og et fantastisk personale som gav personlig service døgnet rundt. Takk til Ivan og Biljana for en flott opplevelse. Vi var der 14 dager uten å kjede oss ikke en eneste dag. Her er noe for Normenn som ønsker kvalitet, service, ro og god mat. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Romtips: Alle rom er flotte, men de med juniorsuitte kan anbefales
    Dato for oppholdet: august 2012
    1  Takk, Egil K