Edbengt
8.7 km fra Skovshoved Hotel
8.8 km fra Skovshoved Hotel
Se flere hoteller i Charlottenlund
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Veldig sjarmerende og koselig hotell. Petsonalet var veldig serviceinnstilt og imøtekommende. Kort vei til strand og badeliv, ca fem minutter på sykkel. Har du lyst på bytur er det bare å ta bussen som går rett utenfor til København. Flott frokost i behagelig og avslappende atmosfære. Anbefaler hotellet på det varmeste. Bestill rom når de kjører kampanjetilbud for det er relativt dyre rom.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 51christinaj
EvaNadelmannH, Chef  på Skovshoved Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019

Tak for de søde ord. Vi glæder os altid over, når vi har vi har givet vores gæster en god oplevelse.

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig personale og god service. Fint interiør og eksteriør. Autentisk dansk. Deilig frokost. Det er restaurant på hotellet og en kro med servering i samme bygg. Vi spiste middag på kroen som var utmerket. Fine rom selv om de var litt små. Delikat bad. Rent og pent. Anbefaler å ta et morgenbad fra badebryggen rett ved. Tilgang på badekåpe på hotellet. Reiser gjerne tilbake👍

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Gledesrus
Anmeldt 24. juli 2018

Et gammelt ærverdig hotell med masse tradisjon og sjarm. Innredning med mange detaljer og hyggelige sitteområder både ute og inne. En hyggelig kro ligger vegg i vegg i tillegg til bar og restaurant på hotellet. Vi nøt et deilig opphold. Morgenbad i sjøen var også et pluss

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, HasaOslo
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Skovshoved hotell er flott gammelt hotell, men en god mat , hyggelig betjening og koselig atmosfære
Gode muligheter til og sitte ute ved veien eller i gården
Enkelt og komme seg inn til sentrum , og for oss som skulle på galoppbanen.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, ottoe2014
Anmeldt 4. januar 2015

Dette er et lite og sjarmerende hotell med en rolig beliggenhet. Jeg var på forretningsreise og så lite av området rundt, men hadde sjøutdikt fra rommet. Rommene var fine og atmosfæren på hotellet var god. Synes også maten til lunsjen var veldig bra, men litt skuffet over middagen. Litt langt utenfor sentrum, så tror ikke jeg kommer tilbake en annen gang.

Dato for oppholdet: august 2014
1  Takk, Line A