Vi hadde bestillt bord kl 20:00 - og restauranten var full. Men vi fikk vårt bord til tiden. Så langt så godt! Stedet har en meny som er lang og innholdsrik - men heldigvis delt opp i kategorier! Musikken hamrede gjennom høytalerne, så man knapt kunne høre hva man selv tenkte - og desverre deler jeg ikke musikksmak med restaurantens diskoteksmak.
Og tiden gikk, musikken hamrede ut høytalerne og vi råpte til hverandre som en slags kommunikasjon. Kl 21:20 fikk vi den bestillte Sushien - om den lange ventetiden var for å selge mer vin i påvente - eller fordi de trodde stemningen var helt i topp, fordi vi pratet i et meget høyt lydnivå, må stå ubesvart.
Foretten - tun-tatar - var av høy klasse og reddet middagen! Showet rundt maten og vinen - fantastisk - og den limonaden jeg ikke hadde bestillt men godvillig drak, når den ble servert til vårt bord (ved en feil - men ventetiden var så lang at jeg bare tok det som kom) var et kunstverk i seg selv.
Hovedretten - en 22 stykker Sushi kunstverk - var så dagens ekstrem store skuffelse. Nå, ja, der var 4 stykker sushi, litt halvstekt laks, 2 stekte reker - og 12 stykker med maki med noe som enten var tun fra boks eller kokt tun. Sushi var det i hvert fall ikke. Og koks boks-tun... godt var det absolutt heller ikke. Vi var fler ved bordet, som ikke spiste den kokte boks tunen. Da bordet ble ryddet, ble førstemann spurt om hun ville ha det pakket inn og tatt med hjem... det ville hun ikke. Da jeg ble spurt om det smakte, måtte jeg være ærlig - og der var ingen løsning på det - halvdelen av maten ligger tilbake - det er i beste fall ikke som bestillt, og i hvert fall ikke noe jeg kommer tilbake til - burde restauranten ha tilbudt noe annet??? Vet ikke, men selvom jeg ofte er i området, blir dette siste besøk...