Vi var der i mai 2019 i to dager. Da vi kom til hotellet var det dårlig med parkering utenfor, men vi fant oss en plass. Da vi sjekket inn le vi møtt av en hyggelig ansatt. Spurte hvordan det lå an med bookinger for helgen, om det var nødvendig å bestille bord i restauranten der og da eller om vi bare kunne komme på kvelden. Det skulle være så rolig at det ikke skulle være noe problem. Da vi kommer hjem fra en dagstur og går ned for å spise på kvelden, får vi beskjed i restauranten om at det er fullt og at det ikke finnes bord. Vi blir overrasket og forteller hva vi ble fortalt tidligere på morgenen da vi ankom hotellet. Vi fikk tilbud om å sitte i baren og kunne få servert èn rett, men siden jeg ikke tålte denne og vi måtte sitte i baren med andre fulle gjester ble ikke det aktuelt. Vi endte med å dra ut på en annen restaurant.
Morgenen etter kommer vi ned til frokost som vi betalte 20 euro ekstra for per person ved bestilling (forhåndsbetalt). Vi kommer ned en halvtime før frokosten stenger. Det er ingen der når vi kommer, verken gjester eller ansatte. Vi går for å forsyne oss. Tomt for brød, tomt for pålegg, tomt for juice, den varme maten hadde blitt kald da telyset som holdt den varm hadde slukket for lenge siden, 2 baconstrimler med størknet fett lå igjen, kalde bønner og kaldt gummiaktig eggerøre. Frokosten besto da av knekkebrød med ost på. Agurken var blitt dårlig og vasset i vann.
Vi så etter en ansatt å spørre, men så ingen. Gikk derfor til resepsjonen og forklare situasjonen til resepsjonisten. Hun gikk inn på kjøkkenet og snakket med det som jobbet der. Det endte med at de kom ut fra kjøkkenet og tok inn den "varme" maten som var igjen. Sa til resepsjonen at dette ønsker vi kompensert eller pengene tilbake. Å betale 40 euro for 4 brødskiver er ran.
Hun forklarer at det ikke er noe hun kan gjøre, hun må snakke med sjefen sin. Vi sier at vi ikke trenger pengene tilbake, men at en gratis inngang i deres SPA er nok (kostet 10 euro for oss begge) Hun lover å ta det opp slik at vi får svar neste morgen. Hun "beklager" situasjonen og skylder på at de har en ny ansatt på kjøkkenet som ikke gjør jobben sin.
Neste morgen kommer vi for å sjekke ut. Resepsjonisten som skulle snakke med sjefen sin hadde ikke gjort det. Vi fikk en mailadresse å nå sjefen på slik at vi kunne klage når vi kom hjem.
Sendte hotellsjefen mail da vi kom hjem i mai 2019, og ventet hele sommeren 2019, men vi fikk ikke svar. Sendte den på nytt høsten 2019, og vi har fortsatt ikke hørt noe i februar 2020. Dette er nå 9!!! måneder siden!
Makan til dårlig kundeservice og useriøs ledelse. Uten en unnskyldning fra hotellet kommer vi aldri til å dra tilbake til B59.
Vi har feriert på Island 2 uker hvert år de siste 3 årene, og jeg har aldri opplevd så dårlig kundeservice før. Hverken på Island eller noen andre steder jeg har vært. Å skylde på nye ansatte er lavmål. Å svare på en klage fra sen gjest er useriøst.
De har fint hotell og kjempefine hotellrom, men med slike ansatte, kvalitet på mat og ledelse kommer vi ikke tilbake.