Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Secret Lagoon - Gamla Laugin
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Secret Lagoon - Gamla Laugin på
fra USD 27,88
Mer informasjon
fra USD 76,11
Mer informasjon
fra USD 80,00
Mer informasjon
fra USD 104,00
Mer informasjon
Anmeldelser (2 120)
Filtrer anmeldelser
2 120 resultater
Vurdering fra reisende
1 450
524
89
26
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 450
524
89
26
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 2 120 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Selv om vi var heldige og fikk islandsk sommer i september, med strålende sol og 12 °C, var det utrolig deilig å gli ned i det varme vannet og kjenne spenningene i kroppen slippe. Den Hemmelige lagune, eller den Gamle lagune ligger fint til i naturen og har moderne garderober. Det er andre gangen jeg er her og jeg kommer gjerne igjen.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kirstenjunin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Dette er en bortgjent perle, som ikke er like kommersialisert som den Blå Lagoon. Enkelt og greit. Godt å slappe av et slikt sted under en hektisk tur til Island.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, wakayoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2017

Me kom seint og opplevde mørkret og stjernehimmel. Temperaturen ute var 5 °C og i Gamla Laugin var det berre godt og varmt. Kjem gjerne igjen!

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2017

Vi stoppet innom her i løpet av vår Golden Circle kjøretur, for å komme oss litt vekk fra mengdene. Det er selvfølgelig en del folk her og, men vesentlig mindre en mange andre steder langs ruta. Nettsiden var fullbooket men en hyggelig mann i kassa sa at det ikke var noe problem å slippe oss inn. Enkelt, autentisk og hyggelig. Ikke noe fancy spa opplevelse, men med solnedgang og damp rundt oss ble det et lite stykke hverdagsmagi.

Glad for at vi tok oss turen!

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Regine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

Vi reiste tilfeldigvis innom her på vår kjøretur for å se Det gyldne triangel. Og dette var virkelig en deilig avslutning på vår kjøretur! En liten lagune men med lite turister gjorde det absolutt ingenting. Det var ganske dyrt for å komme inn og leie håndkle, men alt er uansett dyrt på Island... Når det er sagt synes jeg ikke man bør droppe et besøk i den Blå Lagune selv om man har vært i Secret Lagoon slik jeg ser flere skriver. Det er to veldig forskjellige opplevelser!

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Naturlig_Kritisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser