“Frábær sögulegur staður og góður matur”
Anmeldelse av Bryggjan Grindavik

Bryggjan Grindavik
Vurdert som nr. 2 av 15 Restauranter i Grindavik
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 24. juli 2020

Frábær staður við Bryggjuna í Grindavík. Fengum mjög góða humarsúpu. Á eftri hæðinni er salur sem tilvalinn er fyrir viðburði eins og tónleika, veislur og annað.

Takk, Áslaug I

Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Et godt sted å komme frem til etter lang kjøretur. Luktet godt av Hummersupppe, men øl og Brennvin smakte fortreffelig! Godt å være her.

Takk, Grethe K
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Med på kjøpe fikk vi kaffe og brød. Vi kunne fylle på tre ganger, så vi alle spiste til det kneip i magen.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Nikolai T
Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Enkelt og rustikt sted som serverte den beste hummersuppe jeg har spist. Servert i terrin fra disken med brød og smør til. Det enkle er ofte der beste.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Gerldo
Anmeldt 4. juni 2017 via mobile enheter

Det var min sønn (14) som uttalte seg på denne måten. Han er vanligvis litt kresen med maten og var så overbevist på det han sa at jeg ble litt overrasket. Men skal jeg vurdere det selv så ligger jeg på mer eller mindre samme nivå: smaken av hummer-suppen var fantastisk god, en utrolig hyggelig kar som hadde ansvar for service (eller kanskje til og med alt?), en atmosfære som ikke finnes mange plasser og mye mer gjør denne mat-opplevelsen til noe helt unikt som en kommer til å huske lenge. Anbefales sterkt, MÅ PRØVES!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Torsten S

Reisende som så på Bryggjan Grindavik, så også på

Grindavik, Reykjanes Peninsula
Grindavik, Reykjanes Peninsula

Har du vært i Bryggjan Grindavik? Del dine erfaringer!