Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 050)
Filtrer anmeldelser
5 050 resultater
Vurdering fra reisende
2 728
1 580
492
147
103
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 728
1 580
492
147
103
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 5 050 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Vi dro hit med to barnebarn på 8 og 12 år og storkoste oss hele tiden.Flott bassengområde og fine store rom med balkong.Vi hadde all inklusive.Det flotte med dette var at vi også kunne velge å spise på de andre 5 restaurantene som var der.Alle med sine spesialiteter.Utsikten fra to av restaurantene var spektakulær

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 661sisseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
dbSanAntonioHot... M, Manager på db San Antonio Hotel + Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018
Google-oversetting

Dear Sissel D,

We are delighted to read that your experience at DB San Antonio Hotel + Spa has been a pleasant one. We do our utmost to achieve and improve quality service on everyday basis.

Please do not hesitate to contact me directly for future bookings.


Best Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresorts.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Dette holder ikke som en 2 stjerners hotell engang! Renhold av rom var helt forferdelig. Måtte mase om såpe og håndkle nesten hverdag i 2 uker da vaske damen glemte dette! Vasket ikke gulvet på 2 uker! Elendig service fra resepsjonen. Mer ustabil Wi-Fi har jeg aldri vært borti!! Stapp full basseng aircondition som ikke fungerer. Hold deg unna dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eli mk M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
dbSanAntonioHot... M, Manager på db San Antonio Hotel + Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Dear Eli mk M,

The management is very disappointed to read that we did not meet your expectations at DB San Antonio Hotel & Resort.

It would have been greatly appreciated if you had brought the issue of cleanliness by contacting our Front office department to bring it to the attention of the housekeeper. It is impossible that the room was never cleaned throughout your stay.

The hotel has a fully centralised system, again, had you reported it to our Front Office team we would have addressed the issue with our Maintenance department.

Once again we apologise if your overall experience was not to your expectations but it would have been ideal if such issues were brought to the attention during your stay and not after.

Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresort.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Vi hadde store forventninger, men de ble ikke helt innfridd. Spesielt gjelder dette den store "matsalen". Akustikken håpløst dårlig; nesten umulig å føre en normal samtale - selv med sidemann. Det finnes mindre buffetrestauranter i huset, men besøk her skjemmes også av dårlig akustikk. (Ala-carte restaurant stengt under besøket). Maten jevnt god, men lite variasjon i kosten.
Hotellet har wi-fi inkludert, men nettet er særdeles ustabilt.
Rengjøring på vårt rom var tilfredsstillende. Betjening i resepsjon var "ikke tilstede". Bassengområdet rent og ordentlig, men med mange gjester føltes det litt "crowded".

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Thor P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Beklager men db San Antonio svarte ikke til forventningene. Rommet ok, badet minus. Støynivået i frokost, lunsj og middagsrestauranten skrekkelig. Frokost på rommet nesten en time etter bestillingstidspunkt. Romrengjøring klar ved 17-tiden.
Vi kommer ikke tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jee2014eeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2016

Jeg anbefaler ikke dette hotellet, beliggenheten er dårlig, langt til severdige steder. Jeg fikk et rom mot gaten, pizzabarer, bråk, dusjkabinettet kunne ikke lukkes helt igjen, vann på gulvet mmm, bråk fra bassengdelen om kvelden.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Takk, sidsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser