“God mat”

Kjøkken: Asiatisk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 24. april 2024

God mat . Spiste der to dager på rad. Gode posjoner. Hyggelig betjening . Rent og pent . Vi kommer gjerne tilbake til Sortland .

Dato for besøk: april 2024
Takk, HeidiP1801

Anmeldt 18. september 2022 via mobile enheter

Skulle spise middag og lyst på asiatisk, kommer til restauranten kl 19.10 og oppdager venner som har spist. Setter meg sammen med de. Får bestille mat og drikke. Nabobordet får maten sin, de på mitt bord bestiller også dessert. Nabobordet får maten og vennene får desserten. Prøver etterhvert å få kontakt med betjeningen for å etterlyse. Da mine venner til slutt må gå, er det gått over en time, så da går jeg også. Betjeningen kommer etter meg i trappen og vil da ha betalt for maten jeg aldri fikk. Når jeg sier at jeg ikke betaler for mat eller drikke som jeg aldri har fått, bare går de. Ingen beklagelse engang.

Styr unna!!!!

Dato for besøk: september 2022
Takk, KawamoJrt
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Litt slitne lokaler, men hyggelig likevel.
God Kina mat, men langt ifra gourmet. Her brukes boksgrønnsaker, slik Kina restauranter har gjort i alle år. Så her smaker det som kinesisk mat fra barndommen.
Hyggelig betjening

Takk, rb77oslo
Anmeldt 14. april 2022

Masse god mat, billig og hyggelig personale. Kan absolutt anbefale Hong Kong restaurant.
Spis alene eller ta med hele vennegjengen! Trivelig uansett

Dato for besøk: april 2022
Takk, kimsB6056HX
Anmeldt 2. juli 2021

Bestilte mat fra lunsj menyen og der var det også bilde av hvordan maten skulle se ut. Jeg bestilte fritert kylling med ris og når maten kom så den helt annerledes ut enn på bildet og kyllingen var ikke fritert. I tillegg var kyllingen sei og lunken. Senere på dagen ble jeg dårlig og innså at jeg hadde fått matforgiftning. Personalet var ok, men hadde dårlige norsk kunnskaper. Kom hit fordi maten var veldig god når jeg var der for 3 år siden, men det var ikke det samme denne gangen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, birgittep03

Reisende som så på Hong Kong Restaurant, så også på

Sortland, Nordland

Sortland, Nordland

Har du vært i Hong Kong Restaurant? Del dine erfaringer!