Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Esso I Havna

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Vurdert som nr. 6 av 14 Restauranter i Sortland
Kjøkken: Hurtigmat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

God mat og mye for pengene. Anbefaler esso i havna fremfor andre fastfood restauranter i Sortland og omegn.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Innom Sortland på kurs i noen dager. Tenkte at noe enkelt å kjapt var det beste til lunsj. Vi kom inn i lokalet og kjiket på menyene som var bak disken. "Pølser" var det eneste som var bak disken. Viste seg at når vi hadde tuslet litt rundt i lokalet, så fant vi inngangen til stasjonens "gatekjøkken" litt vanskelig å legge merke til i farta, men vi fant det tilslutt.
Uansett! Ryddig, reint og lite lokale som fint minner om et gatekjøkken. Godt utvalg av diverse retter, og godt utvalg på drikke.
Maten smakte veldig godt, og porsjonene var gode!
Anbefales for et kjapt måltid, på farta!

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, 536christofferc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Supergod burger, byens beste. Nydelig pizza....Anbefales på det sterkeste. Stort sett denne spiseplassen familien bruker, når vi skal ut sammen. Flott personale.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2017

Var helt grei, har vært der noen ganger. Fish and chipsen var ikke god, og en gang jeg bestilte kebab i pitabrød så fikk jeg ikke pitabrød. Maten er ok, den er spiselig.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, David_Kar02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2016 via mobile enheter

Finn deg en restaurant som serverer ordentlig mat. En bensinstasjon har fint lite å gjøre på en slik liste, selv om de har en under gjennomsnittet grei burger.

Dato for besøk: august 2016
1  Takk, njawl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Esso I Havna, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Esso I Havna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din