Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg”
Anmeldelse av Esso I Havna

Vurdert som nr. 6 av 15 Restauranter i Sortland
Kjøkken: Hurtigmat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Esso havne har for det første, byens beste burger. Men, pizzaen er fantastisk god den også. Er ofte å spiser her med familien, og stortrives. Enkel servering, rent og ryddig. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 14 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

God mat og mye for pengene. Anbefaler esso i havna fremfor andre fastfood restauranter i Sortland og omegn.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Innom Sortland på kurs i noen dager. Tenkte at noe enkelt å kjapt var det beste til lunsj. Vi kom inn i lokalet og kjiket på menyene som var bak disken. "Pølser" var det eneste som var bak disken. Viste seg at når vi hadde tuslet litt rundt i lokalet, så fant vi inngangen til stasjonens "gatekjøkken" litt vanskelig å legge merke til i farta, men vi fant det tilslutt.
Uansett! Ryddig, reint og lite lokale som fint minner om et gatekjøkken. Godt utvalg av diverse retter, og godt utvalg på drikke.
Maten smakte veldig godt, og porsjonene var gode!
Anbefales for et kjapt måltid, på farta!

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, 536christofferc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Supergod burger, byens beste. Nydelig pizza....Anbefales på det sterkeste. Stort sett denne spiseplassen familien bruker, når vi skal ut sammen. Flott personale.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2017

Var helt grei, har vært der noen ganger. Fish and chipsen var ikke god, og en gang jeg bestilte kebab i pitabrød så fikk jeg ikke pitabrød. Maten er ok, den er spiselig.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, David_Kar02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Esso I Havna, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Esso I Havna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.