Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke helt overbevist”
Anmeldelse av Du Verden Sortland

Du Verden Sortland
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Sortland
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Jeg stakk innom for å spise en sen lunsj. Ble stående ganske lenge å vente på å bli vist til et bord; såpass lenge at jeg faktisk vurderte å gå igjen. Til slutt ble jeg vist til et bord, og fikk menyen. Bestilte fish and chips. Det tok ca 50 minutter å få maten, noe jeg syns er i meste laget. Maten smakte helt greit, men har definitivt spist bedre fish and chips andre steder. Servicen var ok, og det samme var prisnivået. Da jeg forlot, tok jeg meg i å savne Ekspedisjonen, spisestedet som holdt til i disse lokalene tidligere...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 26 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Etter at Du verden overtok etter Ekspedisjonen var jeg skeptisk, men det har faktisk blitt bedre! Stilig lokale og god service. Bestilte blåskjell og de var gode. En i selskapet tok hamburger og den var litt kjedelig, men kan lett «spices» opp.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, gollerassi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Ankom stedet 12.20 og bestillte to lunch, 2 kake, en brus, to kaffe og en øl.
Informerte om buss om 1 time og 40.min..
Måtte purre på brus og kaffe og fikk feil brus. Kake tok 35 min å få servert og den var ikke akkurat bakt for anledningen..
Omeletten kom etter 45 min og fisken etter 55.
Alle unnskyldningne ble for tynne s lb om de.til slutt ville spandere ekstra kaffe på oss. De klarte å.lage en kaffe på ti minutter og da måtte vi springe..
Vi ble invitert tilbake men tror nok ikke de
husker oss..
Hvordan fish and chips smaker vet jeg ikke for dennkstet jeg i meg og brant ganen
Håper virkelig andre kan bidra med flere stjerner enn meg ..
Halvfult lokale forresten

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ingvo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden Sortland, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Du Verden Sortland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din