Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke anbefale”
Anmeldelse av Du Verden Sortland

Du Verden Sortland
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Sortland
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2020

Bestilte klippfisk og Vesterålen fiskeboller. Klippfisk; 25 % avslag som vi ikke fikk. Fikk istedet mageproblemer i ett døgn.
Ventet 30 min før vi fikk bestille.
Hyggelig betjening ellers.
Vesterålen fiskeboller smakte godt.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 999wenchee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 26 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020

Hadde ganske store forhåpninger etter bilder og presentasjoner i sosiale medier, men der ble vi lurt. Vesteraalens fiskeboller burde smake best i Vesterålen, men når alt som står presentert i menyen mangler på retten og det ser ut som maten bare er slengt på tallerkenen, så er det dessverre ikke mye skryt og få. Anbefaler å gå på en annen restaurant på Sortland.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Dårlig og svært sen service, sand i blåskjellene, lite og ingen fisk i fiskesuppa, rå foccacia. Fikk én kaffe på huset, ingen beklagelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, idaelisabethp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Jeg stakk innom for å spise en sen lunsj. Ble stående ganske lenge å vente på å bli vist til et bord; såpass lenge at jeg faktisk vurderte å gå igjen. Til slutt ble jeg vist til et bord, og fikk menyen. Bestilte fish and chips. Det tok ca 50 minutter å få maten, noe jeg syns er i meste laget. Maten smakte helt greit, men har definitivt spist bedre fish and chips andre steder. Servicen var ok, og det samme var prisnivået. Da jeg forlot, tok jeg meg i å savne Ekspedisjonen, spisestedet som holdt til i disse lokalene tidligere...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Etter at Du verden overtok etter Ekspedisjonen var jeg skeptisk, men det har faktisk blitt bedre! Stilig lokale og god service. Bestilte blåskjell og de var gode. En i selskapet tok hamburger og den var litt kjedelig, men kan lett «spices» opp.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, gollerassi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden Sortland, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Du Verden Sortland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din