Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 103
Vis tilbud
Expedia.com
USD 120
Vis tilbud
Hotels.com
USD 120
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 121
TravelocityUSD 120
PricelineUSD 121
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (58)
Filtrer anmeldelser
58 resultater
Vurdering fra reisende
39
10
7
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
10
7
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 58 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Nytt og fint hotell, Master Suite var veldig fin med god utsikt, god valuta for pengene!
Personalet var hyggelig og hjelpsom. Som alltid en veldig god Scandic frokost med godt utvalg, kveite til middag var veldig god, tommel opp.
Savnet litt mer utvalg av øl til maten, og kelneren kunne godt hatt litt mer kunnskap og erfaring. Renhold var helt greit, men kunne da ha sjekket at om håndsåpe trengte påfyll, småting…
Alt i alt ett veldig fint og bra hotell, og at personalet smiler fra øre til øre hele dagen gjør bare oppholdet tipp topp .

Ps: parkering på nabotomt er gratis. AC lading tilgjengelig på betalt parkeringsplass.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, josteinl595
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sven Walczak, General Manager på Scandic Sortland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding, og vi er glade for at du likte oppholdet hos oss. Takk også for punktet hvor vi kan bli flinkere
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen på hotellet.

Med vennlig hilsen,
Team Scandic Sortland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Dette er et flott og nytt hotell med fin beliggenhet på kaia i Sortland. Hyggelig og smilende personale, veldig god frokostbuffet med stort utvalg.
Middagsrettene litt varierende, noe veldig godt, noe litt lite smak.
Det som trekker ned er renhold på rommet. Vi bodde der over flere netter, og rommet ble veldig støvete og skittent fordi rommet ikke ble rengjort. (Se bilder. Støvdotter på badet og i gangen, støvlag på sengegavlen)
Hadde forventet bedre rengjøring på et hotell i den prisklassen.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Voyage12298237421
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Utrolig fint hotell, med nydelig utsikt. Og god service. Maten var og veldig bra. Både frokost og middag. Lite minus at en må betale for parkering. Hotellet anbefales. Veldig fine rom, med fin utsikt.

Romtips: Utsikt over havet
Dato for oppholdet: mai 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Persteinskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sven Walczak, General Manager på Scandic Sortland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding, og vi er glade for at du likte oppholdet hos oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen på hotellet.
Med vennlig hilsen,
Team Scandic Sortland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Jeg forstår det slik at dette hotellet er temmelig nytt, og dermed ikke har vært i drift veldig lenge. Jeg opplevde at det merkes på flere måter.

Vi kom dit en regnfull sommerkveld med elbil. Vi trengte å lade bilen før vi reiste videre neste dag. Jeg hadde spurt i forkant på e-post om hotellet hadde ladeplasser for elbil, og fikk da det korte svaret «Ja».

Det viste seg at hotellet ikke har egne parkeringsplasser i det hele tatt, her må vi betale på en parkeringsplass som er drevet av OnePark. Det er også ladere for elbil der, men jentene i resepsjonen hadde ingen kunnskap om hvordan disse laderne fungerer med tanke på betaling. Jeg styra masse på nettsiden til OnePark og Google for å finne ut hvordan systemet for betaling av lading fungerer, men fant ikke svar. Jeg prøvde å koble på bilen uten å gjøre noe for å betale, og da begynte bilen å lade med en gang. Jeg tenker at dette bør de ansatte i resepsjonen ha kunnskap om.

Vi har bodd mye på Scandic, og alle familiens telefoner, laptoper og iPader kobler seg automatisk på hotellets wifi når vi bor på Scandic. Men ikke her, fordi Scandic Sortland har valgt en annen løsning. Vi fikk passord til wifi, men dette fungerte ikke. Jentene i resepsjonen svarte da at det fungerer hos alle andre, og de var ikke innstilt på å gjøre noe for å hjelpe oss mer. Etterhvert fikk vi logge oss på et alternativt nett, og i løpet av kvelden fikk vi beskjed om at det var faktisk noe galt med nettet - så de rebootet nettet, og nå fungerte det nettet vi opprinnelig prøvde å logge oss på.

Vi hadde to rom med dør mellom (pga familie med tre barn). Det ene rommet var godt og varmt, mens det andre var iskaldt (selv om vi skrudde varmen helt opp på det rommet). Det kjentes som det var utett i vinduet, fordi det trakk mye kald luft inn gjennom der.

Vårt minste barn sov i uttrekkbar sovesofa, og denne var ikke god for noen å sove i. Den var som å ligge direkte på fjærene i madrassen, og hotellet hadde ikke noen ordentlig overmadrass å tilby. De la en ekstra dyne oppå så det ble så noenlunde å sove på.

Frokosten var stappfull, og ikke mulig å overholde smittevernsregler på. Det var ikke plass til alle i frokostsalen, så vi ble henvist til å spise i et konferanserom. Her var det ikke like koselig, og heller ikke veldig godt og varmt.

Vi har kjørt rundt i Nord-Norge denne ferien, og denne overnattingen var årets klart dyreste. Hotellet innfridde ikke. Vi fikk en økonomisk kompensasjon for alt dette, så vi har sånn sett ikke noe å klage på - men jeg skriver dette her fordi jeg synes hotellet bør forbedre seg på mange områder.

Hadde vi ikke fått kompensasjon fra hotellet, så hadde det blitt en toer.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, evlenol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser