Litt krevende og anmelde dette drittstedet, fordi det sannsynligvis ikke vil være og tro på. Ved ankomst var ikke nøkkel klar - måtte vente en time. Deretter gikk turen inn i den elendige hytta (se bilder). Dårlig renhold og muggen lukt. Ingen covid 19 tiltak. Og nå fikk vi oppleve "sjakkmatt" situasjonen ved og bruke nettsteder som bokking.com - man har jo da betalt til "noen andre" og ingen mulighet til og forhandle rabatt pga. elendig renhold og standard. Kr 2.400 er kr 2.400 rett i dass. Videre sto det at det var en lekeplass her. Ei stang uten huske og en sandkasse som var ødelagt. Restaurant og bar sto det - de må mene nede i byen. Den såkalte terassen var på under en halv kvm. Flatskjermen med en kanal er mindre enn en standard pc. Ingen rengjøring av wc og dusj. I tillegg tett sluk på badet, slik at kun et fam.medlem fikk dusjet. Advarsel: ikke bo her - vi er "tett i luftveiene" alle samen. Kunne skrevet en norsk stil om elendigheten, men gir meg nå og kjører ut her for aller siste gang. Møkkaplass!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering