Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig opplevelse, skuffende mat”
Anmeldelse av Sult Grill House

Sult Grill House
Vurdert som nr. 8 av 15 Restauranter i Sortland
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Smakløs svidd mat, mangler helt den røkte smaken som blir lovt i beskrivelsen, servitørens blide og hyggelige mottakelse av vår klage, smat vilje til å gjøre dette til en mer positiv opplevelse gjør at dette ble en toer istedet for karakter 1.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, josteinj877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 20 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Kjempefornøyd! Vi var 4 som ble anbefalt deres delingsrett for minimum 4 personer. Da fikk vi litt av alt fra menyen, helt konge! Kjøttet var perfekt stekt (på Josper grill) og tilbehøret var digg. Kelner garanterte at vi skulle bli mette, han hadde helt rett! God rødvin fikk vi også. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, lonenilssen89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Dette var en solid nedtur.
Har spist på Sortland hotell før, og har synes det var god mat der, har spist gode pastaretter og fiskeretter.

Siden dette ble relansert som et grillhus så hadde store forventninger til min første tur dit.
Jeg og min samboer bestilte hver vår burger. Og dette var rett og slett ikke bra nok. Kjøttet var knusktørt, brødene minnet om sesambrød man får kjøpt på butikken og inne i burgeren var det en avokado/guacamoleblanding. Kombinert med tørt kjøtt og bacon smakte dette vondt. Tilbehøret var chips, uten noen slags form for BBC-saus eller ketchup, dressing.
Ikke noe møst med tilbehør til chips, men siden burgeren var så innmari tørr, så hadde det hjulpet litt.

Det var heller ikke snev av grillsmak på maten, noe man bør forvente på et grillhus, det er såpass mye gode burgeren man får servert rundt omkring, så denne vil jeg absolutt ikke anbefale.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, joeranoeks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Slett service og alt for lang ventetid. Fikk ikke bestille drikke før mat. Tydelig stressa servitører. Sjokkerende å se at enkelte bord måtte vente over 45 minutter for å få menyer. Med 9 bord på det meste i løpet av tre timer skulle man tro at det var en smal sak. Det beste var drinkene. Fraråde å bestille dessert. Mojitotiramisu var tre ladyfingers i en tyntflytende limesaus. Trist at en nyåpnet restaurant starter så dårlig.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, jennyrB8173FI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sult Grill House, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Sult Grill House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.