“God mat, hyggelig stemning.”
Anmeldelse av Sult Grill House

Sult Grill House
Vurdert som nr. 1 av 29 Restauranter i Sortland
Anmeldt 24. juli 2022

Meget god mat, der de fleste var fornøyd. Blodig biff på barnemeny, og rotete service trekker noe ned. Barn som ble lovet overraskelse, fikk ikke det. Hyggelig betjening, men ikke veldig rutinert.

Takk, F1164ABthereseh

Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Koselig restaurant med spennende meny.
Der stoppet det for vår del..
Jeg skulle feire dagen min, og hadde med familie og venner. Vi var eneste følge i hele restauranten. Det var en ganske intens musikk fra høytalerne, så vi spurte fint om de kunne dempe musikken, og ble ganske forbauset da vi fikk nei til svar. Jeg prøvde å få den byttet eller dempet til det evt kom flere gjester som evt ville høre musikken. Det var heller ikke mulig. Grunnen var at sånn var konseptet.
Så da satt vi der da, og prøvde å holde en samtale. Det var ikke lett, så etter en tenkepause ringte vi ned til Du verden og fikk heldigvis bord til alle mann. Der var det rolig og fin atmosfære, god mat og null støy fra høytalere.
Det blir strykkarakter fra oss, her var det INGEN vilje til å høre på kunden, til tross for at det ikke var en eneste gjest ved noen av de andre bordene. For øvrig var det et merkelig konsept, med tørrfisktapet og nordisk stil, grillhouse og trashrock. Om noe så fikk vi en god latter, ikke fordi det var morsomt, men fordi det hele var en latterlig opplevelse.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, Beate J
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Lyst og hyggelig lokale. Hyggelig betjening og god service. Bestilte grillet boknafisk. Nydelig mat, og betjening som var veldig flinke til å følge opp.

1  Takk, rolfo15
Anmeldt 9. juni 2022

God fisk men industripoteter som smaker gammelt trakk voldsomt ned. Til den prisen forventes fersk vare.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Footprints108733
Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Fint lokale, men mat man ikke burde betale for. Kjøttet så seigt at det ikke gikk Ann å tygge det! Høye priser gjør ikke ting det fnugg bedre. Lite å se til servitørene også!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Lisa L

Reisende som så på Sult Grill House, så også på

Sortland, Nordland

Sortland, Nordland

Har du vært i Sult Grill House? Del dine erfaringer!