“Anbefales ikke!”

Milano Pizza kebab
Vurdert som nr. 15 av 28 Restauranter i Sortland
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Var der i dag for å spise. 3 ansatte kom ut fra bakrommet/kjøkkenområdet etter en stund. Satt i ett folketomt lokale i mer enn 5 minutter og ventet på å få bestille. Forventer ett helt annet servicenivå så lenge betjeningen ikke har noe å gjøre. Forlot uten å spise så denne vurderingen gis på grunnlag av førsteinntrykk.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Torbjørn H

Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Milano slår aldri feil med sin utsøkte pizza, kan varmt anbefales.
Maten kommer raskt til bordet etter bestilling.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 172joakims
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne.
Hele opplevelsen var elendig.
Vi var klare for mat etter en lang dag med reising. Vi tenkte på og gå for noe enkelt Denne dagen. Vi kommer inn i lokalet og det første som møter meg er et skikkelig dårlig inntrykk. Slitt lokale med gule vegger og en skikkelig "illeluktende" matlukt, som tydelig viser til dårlig ventilasjon. Allerede her blir vi skeptisk, men velger å gi plassen en sjanse. Skuffet skulle vi bli igjen! Menyer må man hente ved disken selv. Ingen som tar bestilling ved bord. Ingen som kommer bort til oss og spørre om maten var god.
Eldre mann bak kassa som mer eller mindre ikke forstår norsk, og selv etter 4 gangen jeg forklarte han hva jeg skulle ha, klarte han og slå inn feil mat. En fra mitt følge, som jeg spiste middag med, fikk maten på en iskald tallerken og toppet med masse "iskald" vitløksdressing.
Sant skal sies at han klagde på maten, men det ansees som unødvendig at "alle" ansatte skal fly ut av kjøkkenet og stille seg i en sirkel rundt bordet vårt, akkurat som at de blei sjokkert over at maten var kald.
Med andre ord! Er du glad i ett personale som er mest interessert i penger, å ikke service. Så går du til denne plassen!
For her får du ikke så mye som ett "Takk" eller "Hade" når du kommer, eller går!
Jeg blir vertfall aldri å anbefale eller spise her flere ganger.

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, 536christofferc
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Her får en Veldig god mat, veldig mye å velge mellom på menyen å til gode priser samt kjempegod kundeservice👍😊

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Hufsa1970
Anmeldt 4. januar 2018 via mobile enheter

Smakfull kebab, godt brød og greit krydret kebabkjøtt. Orntlig kjøtt, ikke MUK og det er bra!
Stemning som på kebabsjappene flest. Hadde gjort seg med litt musikk, og et bestikk som var mindre slitt da det jeg dikk var vanskelig å skjære gjennom brødet med.

Helt OK mat, og veldig bra mtp at prisen bare er 115,- for kebab+brus. Mye billigere enn hos naboen Alanya, og mye mer smakfullt også!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Mtangeraas

Reisende som så på Milano Pizza kebab, så også på

Sortland, Nordland

Sortland, Nordland

Har du vært i Milano Pizza kebab? Del dine erfaringer!