Vet ikke helt hvor jeg skal begynne.
Hele opplevelsen var elendig.
Vi var klare for mat etter en lang dag med reising. Vi tenkte på og gå for noe enkelt Denne dagen. Vi kommer inn i lokalet og det første som møter meg er et skikkelig dårlig inntrykk. Slitt lokale med gule vegger og en skikkelig "illeluktende" matlukt, som tydelig viser til dårlig ventilasjon. Allerede her blir vi skeptisk, men velger å gi plassen en sjanse. Skuffet skulle vi bli igjen! Menyer må man hente ved disken selv. Ingen som tar bestilling ved bord. Ingen som kommer bort til oss og spørre om maten var god.
Eldre mann bak kassa som mer eller mindre ikke forstår norsk, og selv etter 4 gangen jeg forklarte han hva jeg skulle ha, klarte han og slå inn feil mat. En fra mitt følge, som jeg spiste middag med, fikk maten på en iskald tallerken og toppet med masse "iskald" vitløksdressing.
Sant skal sies at han klagde på maten, men det ansees som unødvendig at "alle" ansatte skal fly ut av kjøkkenet og stille seg i en sirkel rundt bordet vårt, akkurat som at de blei sjokkert over at maten var kald.
Med andre ord! Er du glad i ett personale som er mest interessert i penger, å ikke service. Så går du til denne plassen!
For her får du ikke så mye som ett "Takk" eller "Hade" når du kommer, eller går!
Jeg blir vertfall aldri å anbefale eller spise her flere ganger.