Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøk”
Anmeldelse av Milano Pizza kebab

Milano Pizza kebab
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Sortland
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Tok med meg min samboer ut en tilig ettermiddag før å spise pizza etter en dag med handling på storsenteret. Å Milano har kjempegod pizza å veldig god service så anbefaler å gå hit å spise.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ESPEN J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 35 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2018

Den beste maten på Sortland, får man her. Kebaben der er kjempe god og pizzaen er også god. Servicen er helt grei, og kunne gjerne ha vært bedre, men maten der er kjempe god. Så hvis man er på Sortland og skal spise. Så anbefaler jeg Milano på det høyeste. Dit skal ihvertfall jeg tilbake neste gang jeg besøker Sortland

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, David_Kar02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Helt ok mat til en grei pris. Ikke noe å verken utsette eller dra frem både når det gjelder mat og service. Gjennomsnittlig.

Dato for besøk: september 2018
Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Fastfood restaurant sentralt plassert på torget. Ganske kjapp og grei servering. Enkel meny uten mer avanserte retter.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, FrankHanss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Var der i dag for å spise. 3 ansatte kom ut fra bakrommet/kjøkkenområdet etter en stund. Satt i ett folketomt lokale i mer enn 5 minutter og ventet på å få bestille. Forventer ett helt annet servicenivå så lenge betjeningen ikke har noe å gjøre. Forlot uten å spise så denne vurderingen gis på grunnlag av førsteinntrykk.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Torbjørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Pizza kebab, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Milano Pizza kebab? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din