Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (161)
Filtrer anmeldelser
161 resultater
Vurdering fra reisende
8
59
63
22
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
8
59
63
22
9
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 161 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Bra hotell, flott rom. Meget god service både i resepsjonen og i restauranten. Flott bad, og svært god standar. Iallfall i 3 etasje. Super beliggenhet, midt i Sortland sentrum.
Det eneste minuset var at det regnet den dagen vi var der, men slik er det. Ingen rår med været.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ToneL20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

Vi har bodd på Sortland hotell flere ganger og har stort sett vært godt fornøyd. I år har tilbudet løfta seg pga. at maten er blitt bedre. Både frokosten og særlig restauranten har løfta seg siden i fjor. Middagen var utsøkt og et høydepunkt :) Personalet er alltid hyggelige og vi har vært heldige å få bo i den renoverte delen der rommene er av god størrelse og har alt vi trenger. Anbefales - og vi kommer tilbake :)

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lisbet R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Ikke imponert over rommet. Veldig lite bad og dusj. Og rommet var ikke av den renoverte delen. Heller ikke mulig å få ha rommet lengre en til utsjekk kø 12.00.
Grei frokost og gratis parkering.
Sentralt i Sortland.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Persteinskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Har bodd flere ganger på hotellet som har blitt mye oppgradert de siste årene. Rommene er Ok i størrelse slik at du har plass til koffert på gulvet. Bra frokost, ikke overdådig, men velfylt frokostbord. Spiste middag i hotellets lille restaurant, lite, bra og variert meny. Velsmakende og fint utseende på maten, litt treg servering og manglende oppfølging får skyldes på at servitøren var alene.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Frank R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2018

I sentrum. Kun hyggelige serviceminded i resepsjonen. Nytt tilbygg. Har nå prøvd rommene her et par ganger. Vesentlig bedre enn i eldre fløyer. Her slipper en å høre på naboens prat..savner kjøleskap på rommet. Få TV-kanaler. Frokosten er heller enkel..

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser