BirgitBr
61.5 km fra Thon Partner Hotel Sortland
62.2 km fra Thon Partner Hotel Sortland
Se flere hoteller i Sortland
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Hyggelig og imøtekommende betjening, fantastisk seng. Rommet var stort og trivelig. Minuset er at det kun var kaldmat til frokost. Ingen egg og bacon og det trekker ned for mitt vedkommende.
Utover det så er dette et supert sted å bo. Nært sentrum og det som er av uteliv.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, Toreinar2015
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

På tur i nord norge, ble det 3 dager opphold på Sortland Hotell. Hotellet ligger sentralt i byen, vi ble motatt av en vennlig resepsjonist, som innlosjerte oss i rom i en ny fløy av hotellet. Rommet var rent og pent, men hadde ikke vannkoker, det var ikke noe stort problem, da kaffen alltid var tilgjengelig i resepsjonen. 3 gode dager i Sortland.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, EgilHar
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Overnatten en natt og var ganske fornøyd. Gode parkeringsmuligheter. Rommene og senga var bra, og personalet meget hyggelig. Rent og pent, men noe slit. Jeg bodde i dem gamle delen, noe som var bra. Nye delen virket derimot noe bedre.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, ronnym1918
Anmeldt 26. mai 2019

Hadde rom i den nye delen av hotellet. Fint rom, flott bad. Litt myke senger. God frokost og hyggelig betjening. Følte oss velkommen på hotellet. Rolig strøk. Rent og ordentlig. Vil absolutt anbefale dette hotellet når man er på Sortland.

Romtips: Anbefaler rom i den nye delen av hotellet.
Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Halvbech
Anmeldt 9. mai 2019

Sortland Hotell kaller seg kulturhotell, med fokus på litteratur og billedkunst. Juniorsuitene er ikke mye dyrere enn vanlige rom, og gir mye for pengene: God plass med skikkelig sofa og lenestol, god seng og romslig arbeidsplass. Ved nærmere ettersyn ser man at det er en stund siden oppussingen, og renholdet var også litt slurvete, men ikke verre enn at man lever med det. Hyggelig restaurant i biblioteket, og en ryddig og behagelig frokostsal med mange ulike sittegrupper. Ikke den mest overdådige frokostbuffeten, men alt du trenger. Pluss for ferdig oppskåret vanlig brød!

Romtips: Juniorsuite er bare 2-3 hundrelapper dyrere enn vanlig rom og vel verdt pengene.
Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Gunnarpensum