Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.09.21
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Hotels.com
Priceline
Agoda.comUSD 150
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
17
68
65
23
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
68
65
23
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 183 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fikk rom med kjæledyr på kort varsel. Rent rom, super service. Gratis parkering. Mye spennende kunst/ litteratur på hotellet, og restauranten er verdt et besøk på kvelden. Flott å drikke en kopp kaffe i Saabyes bibliotek på dagtid. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ask_luj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Tok en liten miniferie til Sortland og bodde her ei natt. 2 voksne og 2 barn på et superiorrom. Fikk to barnesenger uten ekstra kostnad. Begge barna fikk velkomstgave ved ankomst, og de hadde gjort om ett av møterommene til lekerom for sommeren. Helt supert!

Nyoppusset og flott rom. Gratis parkering. God frokost - også for en glutenallergiker og for barna. Alt i alt et flott opphold :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LofotenNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

En utrolig god atmosfære og profesjonelt og behagelig i alle ledd. Anbefaler absolutt et opphold på Sortland hotell. Flotte rom, god frokost og en veldig bra restaurant. Gratis parkering. Her finnes det ingenting å trekke for.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Hyggelig og imøtekommende betjening, fantastisk seng. Rommet var stort og trivelig. Minuset er at det kun var kaldmat til frokost. Ingen egg og bacon og det trekker ned for mitt vedkommende.
Utover det så er dette et supert sted å bo. Nært sentrum og det som er av uteliv.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Toreinar2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

På tur i nord norge, ble det 3 dager opphold på Sortland Hotell. Hotellet ligger sentralt i byen, vi ble motatt av en vennlig resepsjonist, som innlosjerte oss i rom i en ny fløy av hotellet. Rommet var rent og pent, men hadde ikke vannkoker, det var ikke noe stort problem, da kaffen alltid var tilgjengelig i resepsjonen. 3 gode dager i Sortland.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, EgilHar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser