Fikk rom med kjæledyr på kort varsel. Rent rom, super service. Gratis parkering. Mye spennende kunst/ litteratur på hotellet, og restauranten er verdt et besøk på kvelden. Flott å drikke en kopp kaffe i Saabyes bibliotek på dagtid. Anbefales!
Spør ask_luj om Thon Partner Hotel Sortland
Takk, ask_luj
Tok en liten miniferie til Sortland og bodde her ei natt. 2 voksne og 2 barn på et superiorrom. Fikk to barnesenger uten ekstra kostnad. Begge barna fikk velkomstgave ved ankomst, og de hadde gjort om ett av møterommene til lekerom for sommeren. Helt supert!
Nyoppusset og flott rom. Gratis parkering. God frokost - også for en glutenallergiker og for barna. Alt i alt et flott opphold :)
Spør LofotenNorge om Thon Partner Hotel Sortland
Takk, LofotenNorge
En utrolig god atmosfære og profesjonelt og behagelig i alle ledd. Anbefaler absolutt et opphold på Sortland hotell. Flotte rom, god frokost og en veldig bra restaurant. Gratis parkering. Her finnes det ingenting å trekke for.
Spør BirgitBr om Thon Partner Hotel Sortland
1 Takk, BirgitBr
Hyggelig og imøtekommende betjening, fantastisk seng. Rommet var stort og trivelig. Minuset er at det kun var kaldmat til frokost. Ingen egg og bacon og det trekker ned for mitt vedkommende. Utover det så er dette et supert sted å bo. Nært sentrum og det som er av uteliv.
Dato for oppholdet: januar 2020
Spør Toreinar2015 om Thon Partner Hotel Sortland
2 Takk, Toreinar2015
På tur i nord norge, ble det 3 dager opphold på Sortland Hotell. Hotellet ligger sentralt i byen, vi ble motatt av en vennlig resepsjonist, som innlosjerte oss i rom i en ny fløy av hotellet. Rommet var rent og pent, men hadde ikke vannkoker, det var ikke noe stort problem, da kaffen alltid var tilgjengelig i resepsjonen. 3 gode dager i Sortland.
Dato for oppholdet: august 2019
Spør EgilHar om Thon Partner Hotel Sortland