Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
ZenHotels.com
Booking.com
Expedia.com
Orbitz.com
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (190)
Filtrer anmeldelser
190 resultater
Vurdering fra reisende
19
69
68
23
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
69
68
23
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 190 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Rommet vi fikk var fullt av støv, tiss i do og hår i dusjen. Ba om å få bytte rom, det fikk vi, men måtte ringe på klokka i resepsjonen 2-3 ganger før det kom noen. Da han endelig kom hadde han med seg øl i hånda og drakk av den. Kjipt å anmelde et hotell så dårlig, men når resepsjonisten drikker på jobb og tar som den største selvfølgelig at det «bare er å bytte rom» i stedet for å beklage hvor skitten det var, blir det veldig feil i mine øyne og noe som absolutt må deles.

Romtips: Ikke book dere inn her, med mindre dere oppgraderer til superiorrom.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Odyssey13294725891
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Vi var egentlig booket inn på Strand hotell, men på grunn av at rommet vi fikk tildelt ikke var utflyttet fikk vi rom her i stedet. Fine rom og fin utsikt ( ihvertfall hadde vårt utsikt mot havet). Servicevennlig betjening som ordnet raskt opp i tullet med ikke klargjort rom.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2021 via mobile enheter

Det er bestandig en fryd og komme til Sortland hotell. Meget trivelig personale og de nye rommene er delikate. Jeg spiste ishavsrøye i restauranten og det er lenge siden jeg spiste noe så godt ! Elisabeth og Martin gav oss en kjempefin kveld.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Hildekarin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2020

Sentral beliggenhet, fri og enkel parkering, trivelig bibliotek/ bar og god mat. Rommet fungerte som arbeidsplass med brukbart internett og arbeidsbord. . Boknafisk med Lofoten pils anbefales. Pass på å få rom med utsikt mot storgata.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, SteinLorentz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Tok en liten spontan ferietur til Vesterålen, med Sortland Hotell som base. Jeg hadde ikke vært der siden de bygde en ny fløy med rom, så jeg booket et superior room. Rommet var stort og lekkert, med romslig og fint bad. Deilig seng! Rent og pent overalt. Hvis det var én liten ting jeg skulle ønsket meg, var det muligheten for å lage kaffe på rommet. Men ikke noe stort problem, siden det er kaffe tilgjengelig i resepsjonen døgnet rundt.

Ypperlig service overalt på hotellet, fra resepsjonen til restauranten. God frokost, med bl.a egg og bacon. Anbefaler også å spise middag her, da maten er meget god. Boknafisk og pizza kan iallefall anbefales på det varmeste!

Siden sist jeg var her, har hotellet også fått en lun og koselig bakgård. Her var det koselig å sitte med en kaffekopp, men også veldig fint å spise middag her når været var så strålende.
Et opphold på dette hotellet kan absolutt anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser