Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 126
Expedia.comUSD 126
PricelineUSD 127
ZenHotels.comUSD 126
Agoda.comUSD 126
eDreamsUSD 127
Se alle 9 tilbud
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Rommet vi fikk var fullt av støv, tiss i do og hår i dusjen. Ba om å få bytte rom, det fikk vi, men måtte ringe på klokka i resepsjonen 2-3 ganger før det kom noen. Da han endelig kom hadde han med seg øl i hånda og drakk av den. Kjipt å anmelde et hotell så dårlig, men når resepsjonisten drikker på jobb og tar som den største selvfølgelig at det «bare er å bytte rom» i stedet for å beklage hvor skitten det var, blir det veldig feil i mine øyne og noe som absolutt må deles.

Romtips: Ikke book dere inn her, med mindre dere oppgraderer til superiorrom.
Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Odyssey13294725891
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Vi var egentlig booket inn på Strand hotell, men på grunn av at rommet vi fikk tildelt ikke var utflyttet fikk vi rom her i stedet. Fine rom og fin utsikt ( ihvertfall hadde vårt utsikt mot havet). Servicevennlig betjening som ordnet raskt opp i tullet med ikke klargjort rom.

Dato for oppholdet: juni 2021
1  Takk, John Erling M
Anmeldt 6. mars 2021 via mobile enheter

Det er bestandig en fryd og komme til Sortland hotell. Meget trivelig personale og de nye rommene er delikate. Jeg spiste ishavsrøye i restauranten og det er lenge siden jeg spiste noe så godt ! Elisabeth og Martin gav oss en kjempefin kveld.

Dato for oppholdet: mars 2021
1  Takk, Hildekarin
Anmeldt 29. august 2020

Sentral beliggenhet, fri og enkel parkering, trivelig bibliotek/ bar og god mat. Rommet fungerte som arbeidsplass med brukbart internett og arbeidsbord. . Boknafisk med Lofoten pils anbefales. Pass på å få rom med utsikt mot storgata.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, SteinLorentz
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Tok en liten spontan ferietur til Vesterålen, med Sortland Hotell som base. Jeg hadde ikke vært der siden de bygde en ny fløy med rom, så jeg booket et superior room. Rommet var stort og lekkert, med romslig og fint bad. Deilig seng! Rent og pent overalt. Hvis det var én liten ting jeg skulle ønsket meg, var det muligheten for å lage kaffe på rommet. Men ikke noe stort problem, siden det er kaffe tilgjengelig i resepsjonen døgnet rundt.

Ypperlig service overalt på hotellet, fra resepsjonen til restauranten. God frokost, med bl.a egg og bacon. Anbefaler også å spise middag her, da maten er meget god. Boknafisk og pizza kan iallefall anbefales på det varmeste!

Siden sist jeg var her, har hotellet også fått en lun og koselig bakgård. Her var det koselig å sitte med en kaffekopp, men også veldig fint å spise middag her når været var så strålende.
Et opphold på dette hotellet kan absolutt anbefales!

Reisetype: Reiste alene
Takk, MiaMJ74