Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aniversary”
Anmeldelse av Sortland Mat & Vinhus

Sortland Mat & Vinhus
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Sortland
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

Vi fikk topp service av flinke servitører. Maten var nydelig, gode smaker med god variasjon på menyen. Til tross for både cøliaki og laktoseintoleranse i selskapet vårt, hadde de gode alternativer og god kontroll på alleregene. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonee2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 157 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020

Når man tar utgangspunkt i prisen og mengden mat så var dette en skuffelse. Ikke så verst smak, men kjøttet var for mye stekt/grillet. Små kjøttstykker. Hadde forventet bedre ift omtale som jeg leste før besøket.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020

Vi ble møtt av en hyggelig kelner med opprinnelse Tyrkia; han fulgt oss opp på en god måte gjennom måltidet.
Vi spurte etter kjøkkenets anbefalinger; klippfisk eller reinsdyr var svaret.
Vi gikk for reinsdyr og fikk servert en svært god middag; prisen var kanskje litt "stiv"?

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Johan VD K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
matogvinhus, Owner på Sortland Mat & Vinhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2020

Takker for hyggelig tilbakemelding og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

God mat og flott service!

De hadde ikke glutenfritt brød, så da dro de på butikken for å kjøpe. Fantastisk

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, SivL101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2019

Svidde bacondadler, noen med sten. Rå focaccia, salat som ikke var oppskåret, slik at den var vanskelig å få inn i munnen. Delvis svidd ribbe, men ellers var den mør. Scampi som var tørrstekt,,smakte rett og slett tørrfisk. Et tørt ostefat, nei dette var en stor skuffelse. Mat ble det nok av, gikk mye i søpla. Dette er ikke noe jeg skriver med glede, men håper det blir tatt til etterretning.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Harald J, Daglig leder på Sortland Mat & Vinhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2019

Hei 895truder:) Dette var leit å høre. Vi har levert mange tapas i det siste og fått bare gode tilbakemeldinger. Mange av rettene i tapas er tilberedt i grillen for å få litt røffere smak (grillsmak). Scampi er gratinert for å beholde fuktighet så det virker rart at de var tørr. Osten (brie, manchego og blåmugg) som var levert var av første klasse (manchego kan virke tørr, men det er slik den skal være). Vi må bare beklage at maten ikke sto til dine forventninger og foreslår en annen type mat ved neste anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sortland Mat & Vinhus, så også på

 
Sortland, Nordland
 

Har du vært i Sortland Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din