Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Bran Castle (Dracula's Castle) på
fra USD 19,84
Mer informasjon
fra USD 71,30
Mer informasjon
fra USD 30,21
Mer informasjon
fra USD 35,04
Mer informasjon
Anmeldelser (5 888)
Filtrer anmeldelser
5 888 resultater
Vurdering fra reisende
1 897
2 069
1 259
444
219
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 897
2 069
1 259
444
219
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 5 888 anmeldelser
Anmeldt 12. mars 2017 via mobile enheter

Vi var ikke imponert over Bran Castle. Slottet var veldig lite innholdsrikt og flere av rommene var omtrent strippet for møbler og innredning. Dette var ikke verdt turen. Anbefaler heller å besøke Peles Castle, som var veldig god opplevelse i forhold!

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, juliefda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2016 via mobile enheter

Typisk turistfelle, men dette visste vi før vi dro dit. Vi bodde i Brasov så det var på en måte dumt å IKKE dra dit å se. Det var en solfylt dag og mye folk inne på slottet, men køen inn var allikevel ikke så lang. Det koster 35lei å komme inn, 300lei for privat guide, men vi valgte audio guide for 10lei. Det anbefales ikke da du nesten ikke hører noen ting fordi det er så mye mennesker rundt som prater høyere enn volumet på audio guiden.. Det var nå billig, og vi fikk forsåvidt med oss mer enn om vi ikke hadde hatt den, men det meste står skrevet rundt i de forskjellige rommene.. Det er masse små rom, og som andre har skrevet, ikke forvent å høre noe spesielt om udødelige, blodtørstige vampyrer ;) Skal du dit så bør du booke guide, og det er på ingen måte kaldt der inne så lette klær anbefales!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Silje Kristin G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016

Utenifra er dette et fantastisk vakkert slott omgitt av vakker natur på en høydetopp i landsbyen. Jeg var innom porten der billettene ble kjøpt allerede klokken 9.45 om morgenen, og dette på en dag med ellers få turister (til dette stedet å være). Likevel var det en del trafikk når man beveget seg gjennom slottet. Allerede da var det begynt å bli mange turister på slottet. Ca. 1 time senere, da jeg forlot slottsområdet så var køen utenfor porten der billetene kjøpes meget stor, og den ble bare enda større 1 time senere. Da kan man bare tenke seg hvor mange turister som besøker slottet midt på dagen på en dag med mange turister. En ren turistfelle med andre ord, og det ødelegger mye av sjarmen. Det som også ødelegger sjarmen er alle salgsbodene rett utenfor området til slottet. Etterpå tok jeg meg heller en tur bort til landsby-muséet. Jeg hadde adskillig mer glede av det enn av slottet, og her var det ikke så mange turister, og man kunne gå i fred og ro og ta inn stemningen.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016

Myten omkring Dracula knyter seg til Bran-slottet, takka vere Bram Stoker som skreiv boka. Sjøl om Vlad II, som er modellen til Dracula, aldri budde i slottet, har historien ført til at ca 600.000 menneske kvart år besøker det! Beliggenheit og utforming passar fint inn i den nifse historien. Bran slottet er ikkje spesielt flott, meir spektakulært. Ein rundtur i slottet er også ein leksjon i transilvansk historie. Eit must om du er på desse kantar!

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Sigmund M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2016

Ikke så fint som Peles slott i Sinaia, men værdt et besøk. Små og mystiske rom som gir den rette følelsen.

Dato for opplevelse: juni 2016
1  Takk, G4851JSthomasg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser