“En opplevelse av det sjeldne”
Anmeldelse av El Corral del Castano

El Corral del Castano
Vurdert som nr. 2 av 20 Restauranter i Capileira
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. mai 2023 via mobile enheter

Vi har besøkt denne restauranten flere ganger tidligere ,og har hatt delte erfaringer.
Nå kom vi med nye venner og besøket ble en fantastisk opplevelse!
Carmen betjente oss på en nydelig måte,som varmet og berørte.
2 av oss bestilte en torskerett og 2 bestilte kjaker.Maten var utsøkt!Vanskelig å finne ord.
En nydelig opplevelse vi tar med oss videre,og restauranten anbefales varmt!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Elinor L

Anmeldt 27. juni 2019

Fantastisk god og smakfull mat! Store og da mener vi STORE porsjoner! Anbefaler å dele retter. Vi var 5 sultne damer som delte 3 retter. God atmosfære og god service! Anbefales!!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Gullskodamene
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Vi kom til restauranten med store forventninger.Dessverre ble vi svært skuffet.
Servicen fra vår første setveringsdame var dårlig og hun hadde lite kunnskap om de ulike rettene og om hva slags viner vi kunne bestille.Ventetiden var svært lang!
Maten var god.
På slutten av måltidet kom en annen serveringsdame som var med å løfte opplevelsen.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Elinor L
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Dette er stedet dersom du ønsker å trekke det tilbake, vi spiste her to dager med 7 personer, og dette var innertier, skulle men sette fingeren på noe må det være de store porsjonene man for servert, biff på over 1 kg er ikke hverdagskost.

Takk, Klinkokkos
Anmeldt 18. juni 2017 via mobile enheter

Den kreative soppkomposisjonen smakte nydelig fylt med skinke og mango. Til dessert hadde vi is og hjemmelaget kake. Topp opplevelse - value for money!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, ASof2015

Reisende som så på El Corral del Castano, så også på

Capileira, Granada (provins)
Pampaneira, Granada (provins)

Pampaneira, Granada (provins)
Bubion, Granada (provins)

Har du vært i El Corral del Castano? Del dine erfaringer!